zehraduman biruykusuzanne bana da çok saçma geliyor aradaki en bariz fark birinde günü doktor belirliyor birinde kişinin isteğine göre oluyor ben zamdan önce sorduğunda zorunlu 3750, istekli 6500 demişlerdi gerçekten el insaf
Papatyam_annem zehraduman benimde skmin kurumundan dolayı özel sağlık sigortası var di doguk ücretini karşılamiyor ama.muayene vs karşılı yor nts ye gireceğim de özel sağlık tan muayene olursanız dedi 900 lira istedi zaten limitli birde muayene hakkımız ama.normal sgkdan nts ye girerseni Z 95 lira desdi gerçekten farka bakar mısınız yani abartıyorlar
Bellacaio Papatyam_annem Hastaneye bağlı doktor ile 14 izmir medicana, dış özel doktor ile 26 bindi. ( doktor+hastane+ebe toplam)
Papatyam_annem Bellacaio kesinlike oyle şehir ve hastane farkı çok fazla cidden sözde bı Şubat’ta konustuk fiyat artmayacak dediler ve biz kaç aydır aynı doktoras gidiyoruz şimdi 25 günüm klamis tut ki hastene değiştiremem yani 10 binden aşağıya ağzını açan yok
Papatyam_annem anne96 yarabbim ne fiyatlarama birde benim aklımın almadığı spinal aneztesi ya da epudral anestezi içinde extra para istiyor hastane çok saa geldi yani ödenen zaten yüksek Meblag da bir ücret onun için ayrı para talep edilmesindeki mantığı anlayamadım
Gmzbiri Papatyam_annem ankara çukurambar koru hastanesine gidiyorum. Benim komple muayenelerim, testler, nstler ve doğum(sezaryen normal fark etmiyo),1 gün yatış 11 bin. Bu fiyatları görünce iyi ki doğum paketi almışım dedim😱😱
Kubraphoto Papatyam_annem bağcılar medipol mega sezeryan 8.250₺ Normal 5 bin ben sezeryan olucam nasip olursa yeni zam gelmiş ocağa kadar fiyatlar artmayacak denildi bize 2 gece yatılıcak işitme testi anne ve bebek muayenesi lohusa şerbeti hepsi içindeymiş genelde de özelde böyle oluyor galiba bide bu medipolde isteğe bağlı veya zorunlu diye bişi yok ikiside aynı
Gizemasil0 Papatyam_annem doğumdan sonra yüzde 70i falan geri veriliyormuş canım başvuru yaparsan öyle duymuştum bir araştır istersen
zumradmr_11 NrcnGltkn hangi hastahane zorunlu sezeryan mi istege bagli sezeryan mi ? Ben sordugumda daha makul bi fiyat almistim irmette 1 ay oncesinde ne zaman sordununuz.
NrcnGltkn zumradmr_11 isteğe bağlı sezryn fyti o zorunlu sezryn normal doğum ücretiyle aynı irmet hastanesi bir ay olmuştur soralı
ozlem_d Papatyam_annem Hep orada takipliyseniz ben eski hastanızım diyin. Kızıltoprak Medicana eski takipli gebeleri zamdan hariç tutuyor mesela.