FMS Benim de programa göre 6.hafta. Pazartesi doktora gittiğimizde beta hcg 1866 ydı kese göremedik dün kan testi yaptırdık tekrar 5812 olmuş ama doktor 10-14 gün sonra gitmemi söylemişti hala bekliyoruz. 1 hafta sonra gittiğimde iyi bişey duyar mıyım acaba?
HilalSahinoglu ozgyrs ahh ben de nasıl heyecanlıyım anlatamam💫🌸 hayırlı şekilde sağlıklı olduğunu bilelim inşallah
Dyggdr Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Ben belirti yok dedim dedim ellerimle çağırdım sanırım 2 gündür acayip mide bulantılarım başladı :(
ozgyrs Dyggdr bende mide bulantısı çok ama kusma yok buna şükür ediyorum. Çubuk kraker en iyi arkadaşım 🙂
Dyggdr ozgyrs aynen bende öyle çok şükür kusma yok ama çubuk krakerden de soğudum artık aç geziyorum :(
Dyggdr ozgyrs genellikle yemek yerken 3 4 bardak içiyorum diğer türlü midem bulanıyor fazla içemiyorum. Sen yine iyisin benden maşallah :))
Dyggdr SevgiMehmetAli canım hiç öyle deme bende öyle diyodum ne zaman 6. hafta oldu iki gündür mahvoldum yemeğe suya küstüm inşallah sen böyle devam edersin.