Ormanmeyveli bsraguruler Kasılma sertleşme birde bebeğin baskısıyla zaten rahim kısalıyor değil mi? Bende de bu sertleşme problemi var doktor adalat verdi onu kullanıyorum
bsraguruler Ormanmeyveli bende 18 haftalık dan beri var canım ama benim ikiz gebelik kendini bemimle sakın kıyaslama çünkü biz 30 hafta sizde 40 haftaya tekabül ediyor eğer gün içinde tek gebelik de 10 dan fazlaysa Dr a mutlaka şöyle nst çeksin benim çok fazla kasılmalarım
bsraguruler Ormanmeyveli şuan çok iyi bana göre o rakam yatmakla fitille iğneyle gelirsin Allah’ın izniyle 40 lara
Ormanmeyveli bsraguruler Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ Salim al kucağına 🙏 Nst de sancım çıkmıyor canım. Ama karnım sertleşiyor ben anlamadım yalancı sancı mı bu
myangelson bsraguruler ilk dikişi 8mm 2cm e yakın açıklıkla atıldı 1 hafta sonra dikişle beraber 4mm e düşmüştü ikinci dikiş atıldı ikinci dikişten sonra 45mm dedi doktor ama şuan nedir bilmiyorum çünkü her ultrasona gittiğimde bebek iyice aşağı inmiş diyor doktor bakalım salı günü ne dicek ama hiç sormadım kaç mm olmuş diye 😕 bende şu ana kadar benden yüksek gördüm hep de o yüzden öyle dedim
bsraguruler myangelson kaç haftaliksin şimdi rekor sendeymis benim de 10 mm bende hep benden uzunları gördüm ama Dr um rakamlara takılma dedi bana dikiş de atilmadi
Michail Ormanmeyveli neden kalkinca korse kullanmiyorsunuz acaba bende sizin gibiyim kalkinca karnim sertlesiyor doktor korse kullammami soyledi kalkmadan yatakdan korse takiyorum sonra kalkiyorum Rahat ediyorum 28+4um Rahim agzi 28mm
Ormanmeyveli Michail Benim ilk gebeliğim doktorumda bahsetmedi. Gerçekten iyi geliyorsa deneyebilirim tabiki
Michail Maliefem hayir hamile korsesi youtubeda yazarsaniz hamilelik korsesi nasil kullanilir orda videosu var bakarsiniz
Ormanmeyveli Maliefem 25 mm için doktorum tehlike yok dedi 20 mm altında olursa konuşuruz dedi iğne vs vurulmadım o yüzden
Maliefem bsraguruler evet biliyorum 1 hafta da uzarken 1 hafta da bi anda dusebiliyirda bide 2 küçük çocuğum var dinlenmek ne mümkün çarşamba günü detaylı ulturasyon var yeniden ölçüm var insallah kisalmamistir
Maliefem Ormanmeyveli ben ilk ikisinde 20 mm vuruldum riskli olduğu için üçüncüde 40 mm olmasına rağmen vuruldum bunda da yine 30.hafta da vurulacam riske atamam bi anda kisalabiliyor çünkü onu için sormuştum
Gllklncc 21 haftalıkken dikiş atıldı 32 ye kadar hep yattım sonra yavaş yavaş dolanmaya başladım çarşamba günü 37+5 de doğum yaptım canım rabbime binlerce kez şükürler olsun Allahın izniyle bişey olmaz yattıkça ilaçları kullandıkça
teacherozlem _akalin3 neden banyoyu oturarak yapmamalıyız benim de düşük riskim var ben tabure koyuyorum altıma ayakta durmak daha sakıncalı değil mi
_akalin3 teacherozlem rahme daha cok baskı oluyor demişti o zaman ebe ondan dolayı ayakta yap demişti
myangelson bsraguruler 25+1 olduk şimdi ben hiçbirsey anlamadım herşey apar topar oldu serklaj ne demek neden yapılır rahim ağzı normal boyu nedir bunları konuşamadık bile adam seni acilen hastaneye yatırmam lazım falan dedi bı afalladik eşimle ikinci kez dikiş attirmasaymisiz bebek çoktan dogardi dedi şuan da 32 ye kadar dayanamayabiliriz doğum olabilir diye düşünüyor 😕