Askiletotomsu Deemetibostnci uffff 😅 hiç cekemem de ha Bizim de en az üç cocugumuz olsun’mus eşim öyle istiyor Allah bize ömür verirse Cildirmam insallah
Askiletotomsu Deemetibostnci 🤭 ozlemissinizdir bnce evde bebek sevgisini Yine de kendimi yerine koyuyorum cekemezmisim gibi 🤷
Deemetibostnci Askiletotomsu tabi ki sevgisi sevmesi başka ama benim gebeliklerim ağır geçiyor aş yemesi ağrısı ailevi sıkıntılar da üstüne cabası amann
mercimegin_annesiii Askiletotomsu 5 Ağustos eşimin doğum günü çünkü 1 hafta önce gelirse aynı gğn oğluna kavuşacak ondan 😂 güzel bi doğum günü hediyesi olur bence
irem4141 Aslında birçoğu bitti. Kıyafet , bez, biberon , ağız mendilleri, hastane kıyafeti , yastığı , bir sürü seyi var aslında. Birşeyi kalmadı pek :) 34 e gircez bu hafta
mercimegin_annesiii Askiletotomsu eyvah sendede var yani 😂 benim hem eşim hem oğlum Aslan olacak rabbim yardım etsin
irem4141 Askiletotomsu aslında sonradan kullanması icin hediye yapıldı. Bir de baş şekillendirici yastığı almıştım onu da zamanı gelince kullanıcam insallah
karakiz1 Askiletotomsu Aynen o yüzden 🤔 ama sanırım ped alıcam derlerse hastanede depend die o an gidip alınır die düsünüyorhm sonucta ped ziyan olmaz 😁 Hatta burda biri buyuk numara cocuk bezi kullanin depend yerine demisti oda aklima yatmadi deil
cylnacelya35 Askiletotomsu aslında devlette olmak istemiyorum araştırmada olmak isterim bizim buradaki menemen devlet hastanesine uzman doktor geldiği için gidip ona olacam kadın doktorluk konusunda harika görmedim öyle işinde iyi doktor bakalım hayırlısı olsun artık….