Princessmom Askiletotomsu 34 haftadayım her alısverişi erkenden bitirdim korkumdan nolur nolmaz diye herşey hazır bekliyoruz 😌
gamzeminaaa Herseyimiz hazır. Bir hanimefendiyi bekliyoruz. Durursa Bayram sonu alacak drumuz. ♥️🤗 Sadece hastane çantasında kendime don ve çorap koymadığımi farkettim🤧 onu da koydum mu tamamdır.
Mizgin09 Askiletotomsu 31+5 im daha başlamadım oğluma 1 zıbın dahi almadım yarın başlicam veya salı günü Allah’ın izniyle annemle karşılıklı oturuyoruz o yıkayıp ütülücek O yüzden kafam rahat
superstar_00 Askiletotomsu 34+0 doğum tarihi 14 ağustos görünüyor hazırlıklar bitti sayılır doğum çantasına yerleştirmek kaldı onu da bayramdan sonra yapmayi düşünüyorum.
Askiletotomsu superstar_00 bizde bugün 33+0 olduk Ama ben totem yapıyorum 38.haftada dogursam ya 😅ağustos başı
Ozgem06- Hamisbirhemsire bende çok hafif bir koku vardı ama yok denecek kadar az uni baby mavi kapak mı sizinde
bsr_ptrck 34+1 bebişin alışverişi tamam sadece beşiği ile arabası kaldı birde benim lohusa pijama takımım henüz yıkamadım önümüzdeki hafta içi yıkayıp çantasını hazırlamak istiyorum artık☺️
gamzeminaaa Askiletotomsu kuzu bilmiyorum ki depend aldım ama . Bazıları gerek yok diyor bazıları var diyor bilemedim.
csmaknc Gizem260 Başı aşağıda mı benim oğluşumunda başı aşağıda bi ayağı kaburgamda bi ayağı taaa sol altta nasıl rahat eder bilmem 😂
miroski_22 Askiletotomsu 32 haftaligiz buyuk esyalar bitti odasi bebek arabası vs hepsi tamam kıyafet eksiğimiz kaldı sadece onuda zaten şimdilik ilk 2 3 ay giyebileceklerini alicam canım gerisini gelişimine göre alicam heves edip alıpta giydiremedigim kıyafeti olmasını istemiyorum bebegimin😊😊
eyuphaneylul1422 twinboymama bende bu geceden sonra 30 oluyorum nasıpse uygulamaya gore 12 Eylül ama sanmıyorum o zamana kalıcagımı tahminim agustosun son haftası yada eylülün ılk haftası😍🌸