milamomm Birminikcivciv joie anne yanı beşik aldım canım içinde yatak var biraz sert olması gerekmiş sanırım çocuğun omurga sağlığı için
Appayipyip Birminikcivciv ben elele madre anne yanı park beşik tercih ettim kendi sitesinde yatağını da hediye ediyorlar. Çok çok işlevsel bir beşik gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ben aldığımda 1600 liraydı 3 ay önce falan şu an bilmiyorum fiyatını
Mavininbiri Birminikcivciv Beşik in üstünde vardı ama onu kullanmayacagim annem koyun yünü alıp onunla yapmış yastık,yorgan,yatak falan
huvuuuuff Birminikcivciv prego atlanta aldık biz gayet de güzel 1440 liraya almıştık şu an 1550 olmuş sanırım
MeriHera Ben yorgancıdan pamuk yatak yaptırdım canım birebir ölçüleri verip, 70 TL tuttu, ben sağlık açısından tercih ettim pamuk olmasını istedim
huvuuuuff Birminikcivciv içinde yatağı da var evet, üzerinin sinekliği de var ve küçük değil 4-5 yaşına kadar kulkanabilir bence 🌝
Appayipyip Birminikcivciv https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-gri-siyah 2.099 tl olmuş