Gzmklncc Allahkahretmesin1 ben Hüseyin Aksoy’a da gittim Mehmet akada gittim keşke gitmeseydim aşırı pişman oldum Şeyma hanıma gidin bence
Duy_gu38 Allahkahretmesin1 Mehmet Ak mükemmel Cevat Bey mükemmel Şeyma hanım mükemmel Ben bu üçüne gidiyorum çok çok çok memnunum ❤️
_Aleyna_ Ben gitmedim gitmem de oraya bir kere acillik oldum mecburen gittim onun haricinde gitmem ama giden arkadaşım Hüseyin Bey’i önerdi bir diğer arkadaşım da Mehmet Ak’ı.
Allahkahretmesin1 _Aleyna_ Ben gittim birkaç defa aciline önceki gebeliğimde gayet memnun kaldım özele o kadar para vermeye gerek duymadım belki arada giderim özele de eşim görsün diye
Allahkahretmesin1 Gzmklncc Hatice durmuş diye bir doktor var o da çok iyiydi 2 defa gittim ama randevu bulamıyorum
_Aleyna_ Allahkahretmesin1 ben gittiğimde o kadar rezillik çektim ki… Açılması olan doğuma gelen kadınların azarlandığı iki tane hemşire mesliği gibi kutsal bir mesleğin gölgesine sığınan iki üç özür dileyerekten söylüyorum hadsiz oturmuş oraya geleni azarlıyor gidene hakaret ediyor onun için pişmanlıktı ilk ve sondu büyük konuşmayım yine ama sondu.
Gzmklncc Allahkahretmesin1 kesinlikle bu iki doktora gitmeyin herşeyi açıklayamıyorum rahatsız oldum yani davranış ve tavırlarından Mehmet ak beni muayene bile etmeden sadece Altan muayene ile tüp bebeğe yönlendirdi tahlil vs yapmadan
Svvv Şeyma Dağlıtunçezdi Çam kesinlikle gitmelisin çok naif tatlı bi doktor ben çok seviyorum güzel ilgileniyor sorularını çok güzel yanıtlıyor
Gzmklncc Allahkahretmesin1 burda açıklayamam neden önermediğimi bence Şeyma hanıma gidin siz imkanınız varsa tekdende Özlem katırcı var ona gidin
Svvv Allahkahretmesin1 randevuyu ayın 1 ine yakın ya da ayın 15 ine doğru almayı deneyin. Randevuyu bulamazsanız da sabah erken saatlerde gidin ben öyle yapıyorum