Sevgiiss Kızlar ben bu çocuğu anlamıyorum bir gün yerinde durmuyor bir gün hareket yok bugün çok az derinden hissettim . Anası gibi ikizler burcuda değil ki dengesiz olsun 22+4 🤷🏻♀️
tazebiranne_hg04 Sevgiiss 28. Haftaya kadar hareketleri düzensiz olur 28 den sonra hareket takibi yapılır bu yüzden. 31+2 yim hala bazen çok hareketli iken bazen az hareket ediyor. Genellikle poposunu dönünce özellikle daha az hissediyorsunuz 😂
Anneliff Sevgiiss o zamanlar oyle oluyor duzensiz ben diyordum ya bisey olduysa olsa bile anlayamicam bi ediyor bi etmiyor diye korkardim o zamanlar bi pit yapsa mutlu olsam diye bakardim suan masallah fazlasiyla canimi acitmaya başladı 35+4
Sevgiiss tazebiranne_hg04 insan merak ediyor neden hareket etmedi diye 2 pıt pıt yapsada mutlu olsak 😂
16esranur Sevgiiss Aynen dün bnde öyleydm neler yaptm hateketlensn diye o kadar tatlı yedm ki yok hareket etmedi akşam oynadı biraz şu an yine ses yok 😒
tazebiranne_hg04 Sevgiiss bazı geceler sizi öyle bi tekmeleyecek ki canınızın acısından uykudan uyanacaksınız az daha sabredin 😂
Deletedmom52620 Sevgiiss bazen yorulunca oluyor tatlı birşeyler yiyin aç kalmayın sırt üstü uzanın bekleyin yarım saat kıpır kıpır olur bazen karın genişse de olduğu yerde de hareket azalıyor.
Sevgiiss Deletedmom52620 hareket hissediyorum ama aşırı derinden geliyor sanki karnımdan uzaklaşmış gibi anlatabildim mi bilmşyorum
Deletedmom52620 Sevgiiss anladım şuan minicik daha gezdiği yerler arka tarafa olunca da olur dönüyor şuan yer varken ilerleyen zamanlarda yeri daralacak kötü düşünmeyin dönüyordur sürekli
Si-bel Sevgiiss ben şu an 29 haftaligim bizde öyleyiz cnm valla hastaneye gitmisligjm var korkudan ama korkma uyuyor ola biliyormuş o yüzdenmis.