Mucizembenim1609 Kizlar sehirhastanesinde dogum yapmayi dusunuyorum bu doktor nasil hastane nasil 35 haftalik hamileyim
HSena38 Mucizembenim1609 doktoru bilmiyorum benim doktorum Hatice Durmuş çok memnunum kendisinden.Hastane de önceden ameliyat olmuştum iyiydi sorun da duymadım 😊🌸
minik_koala_ve_annesi Mucizembenim1609 doktorlari bilmiyorum ama komsumuz orada takipliydi covid oldu doktor eve ambulans gonderdi hamile kadin icin cok ilgilendi takip etmisti simdi bir arkadasimda orada takip ediliyor dogumuda orada dusunuyor
Haticelisa Mucizembenim1609 doğumu nobetçi doktor kimse o yapıyor yani bi doktor seçip ona doğuma gidemiyorsunuz malesef. 9 gün once şehir hastanesinde doğum yaptım hiç tavsiye etmiyorum merak ettiğiniz olursa özelden cevaplarım
Minigim38 Herkes iyi diyor ama ben pek sevmedim ayrıntılı ultrasyon icin gitmistim biz yapmıyoruz diye odadan kovar gibi çıkardı
Mucizembenim1609 Minigim38 bende oyle cok yorum duymustum.cnm hastanedeki ebeler falanda oylemi aceba
Mervee3831 Mucizembenim1609 özele gitme imkanınız varsa dünyam hastanesi züleyha güzeli tavsiye ederimm kardesimin doktoru cok ilgili bir doktor
HSena38 Mucizembenim1609 yani doğuma var benim daha ama ebeler de iyi genelde doktor yanında bir çok ebe var gayet ılımlı yaklaşıyor tersleme gibi bi durum yaşamadım 😊🌸
Mucizembenim1609 minik_koala_ve_annesi ben takipli hasta olmicam bir kez gidip doguma giderim galiba o yuzden
Rumuz5838 Mervee3831 bende aynı doktorda doğum yaptım harika bir insan gerçekten dualarla doğdu kızım . Birde Tekden de Mehmet dolanbay var Züleyha hanımın yonlendirmesiyle gitmiştim oda çok iyi . Züleyha hanımdan daha ilgili
minik_koala_ve_annesi Mucizembenim1609 anliyorum yani sunu demek istedim begenmese o gitmezdi surekli gidiyor demek istedim
Elvanguzel Mucizembenim1609 bende bunu öğrenmek istiyorum sadece doğum a gitmek istiyorum şehir Hastanesi’ne doğuma gidenler acilden mi giriş yapıyor işleyiş nasıl oluyor odada tek mi kalacağım ilgi alakaları nasil
Mervee3831 Rumuz5838 oda ilk oğlunun doktoru mehmet beyde cok iyi kardesim hastaneyle bi sorun yasamıstı o yüzden 2. Cocugunda züleyha hanıma gecti sorunlu hamilelik süreci gecirdi her an her sanıye ilgileniyo gece gündüz
Haticelisa Mucizembenim1609 ordakilerin tavrı yuzunden zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldım ebesinden tut hemsiresine kadar ayrı berbatlar seni insan yerine bile koymuyolar yani cimere kadar şikayet edicem sen duşun. Vallahi durumunuz varsa ozele gidin
Elvanguzel HSena38 doğumda nasıl oluyor acaba hastane çok merak ediyorum ilk gebeliginiz mi kaç haftalıksiniz