Kızlar ikinci gebeliğimdi ve normal dogum olcagı için ilk kızımda da oldugu gibi bu kızımda 41.haftaya kadar bekletildim son kontrolde doktorum çarsamba gel suni ile başlatalımm dedi çarsamba hazırlandık eşimle dua ederek cıktık yola hastanede islemleri halledip yatısım yapıldı saat 2 gibi suni sancı aldım vajınadan bir ilaçla fitil gibi sonra iki saatte sancılar arttı midem bulanmaya basladı ebe geldi sordum ne oluyor midem neden n bulanıyor dedim rahim agzın açılıyor demekki dedi bu iyi bişey dedi baktım devam edıyor bulantı sancı artıyor refekatcı olarak annem gelmişti o ara sıra yanıma girdi saat 4 gibiydi annemin elini tuttum anne sanırım zor olacak açılmazsa dedim dua ettik beraber sonra annemi çıkardılar bir baktım hasta bezıme suyum geldi istemsizce akıyor acayıp oldu sancı arttı ebe geldi muayne etti saydı eliyle açılmış bile dedi 5 cm sonra gitti tekrar geldi 1 saat sonra açılma hazır dedi doğuma götürelim doğum odasına aldılar sedyeyle bir baktım annem eşim orda benı gordu ler korktular doğuma dedi ebe sonra doğum odasında ebe bir baktı açılma olmus bebek geliyor kızlar koşun kadın doguruyor dedi bana bir ıkınma geldi o an sanırım bebegın kafası cıktı ebe geldi o anda çalısanlar 6 kısı belki kafasını görüyorum dedi bacakları kendıne cek kuvvetli ıkın dedi ıkındım çok sukur doğdu prensesim o anda eve çekiyordu kordon boynunda dedi çıkardı kızımı cok sukur ama boynuna bakın kızlar dedi baktılar cok sukur iyi ebe eşi dusurecem dedi eş düştü dikişe geçti sonra iç dikişlerim de ince yerler varmıs ıkı kez dıkıldı patladı tekrar diktiler baş ebe geldi ıkısı bırlıkte iyice diktiler tampon yaptılar korktular kanama durmayınca ama cok sukur durdu sonra içimde suni sancı ile verilen bir protez mı dediler bi parca a içimde kaldı dıye kuşkulandılar sonra kaç ebe kontrol etti çok canım yandı inşallah kalmamıştır ama korku oldu içimde iyice kontrol ettiler ama çok acıdı dikişlerim suan acıyor acaba o yuzden mi inşallah en kısa zamanda atlatırım kusura bakmayın kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin ama suni sancı ile dogumdan cok korkuyor ve sezeryana alınırım diye ama çok sukur Rabbim yardımcı oldu ve açılmam hızlı oldu ilk doguma göre maşallah kızlar 4 saat içinde dogurdum kızımı 17.15 te kucagıma aldım çok sukur sizlerde sag saglım alırsınız inşallah sımdı happy kidse geçiş zamanı ☺️😄