1babymom Mavidunyamm kaçıncı haftadasınız bende 3. Trimestrdym tam tersi bende uyku yaptı daha çok ağırlaştı uykum 😂 tekmeye hic uyandığımı bilmem 🤷♀️
despina234 Uykun var ama uyuyamıyorsun çünkü ağrılar çok,sıcak basıyor hele yaza denk gelmesi çok zormuş.Surekli oturmak dinlenmek istiyorum özellikle bel ve mide ağrısı beni mahvediyor
Mavidunyamm Nus_12 ya hani uzanır vaziyettesin ya birden diğer tarafa dönünce Allah korusun bebekte kordon dolanması falan oluyormuş
Mavidunyamm Tubiis_0 sıcak havalarda insan halsiz oluyo 🥵 bütün gün uzanmak istiyorum kalkıp temizliği bile zar zor yapıyorum
Senanurrrsss Anneliff buraya kadar bütün hepsini okudum ama düşüncelerime tercumaann oldu bı yorum aynen bendeee 🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nurbet Mavidunyamm son 20 gün kaldı diyor ama içime bayram sabahı süprizi olacakmış gibi geliyor 😅 uykusuzluk terleme sinir stres
Sineeeeee Bir türlü yatış şekli bulamama,uykusuzluk Yalancı sancılar Ve artık ağırlığın giderek artması
Cansu8835 Wcden çıkamamak ödemin ağrıları mide yanması tek kelimeyle anlatmak mümkün degilki 3.trimesteri🤦🏻♀️🤰şişen el yüz sürekli acıkmak 😁tekmelerin artık can yakmasi gene de şükür buda biticek elbet 😁🥰❤️😍
4cocukannesi _Arslan_ doğum korkusunu bende de var hamilelikten önce eşimle konuşmuştum ben sezeryanla doğum istediğimi çok korkuyorum ama evde felan doğum başlarsa diye
_Arslan_ 4cocukannesi bn herseklinden korkuorm eskidende korkuodum ama zaman yaklaştıkça o gün o hastaneden bile nasıl giricem Allah yardım etsin panik atak ve anksiyete var olmadı ilaç kullanmaya baslicam.bu gidişle yoksa ya evde ya sokakta dogurucam.allah korusun
carpediem__ Mavidunyamm tek kelimeyle anlatmak zor😊mide yanması,gece yatamamak gündüz uykudan gözümü açamamak,ağırlık hissi,basının artması, halsizlik, yorgunluk,yalancı sancılar kramplar,doğuma ve sonrasına dair düşünceler daha bi çok şey🤗
Tuaesug Mavidunyamm Markette yönetici yardımcılığı yapıyorum buyük ihtimalle belimie sıkıntı yaratacak bi hareket yaptım o gün bügündür geçmiyor