Nus_12 Mavidunyamm aynen ya ayağa kalkınca kendime gelemiyorum artık sola yatcam da bebek dönünce benle beraber tuhaf oluyorum
Mavidunyamm Nus_12 Birden dönme bide uzanır vaziyette değil de kalk otur öyle dön diğer tarafa. İnşallah anlatabildim 🙈
4cocukannesi _Arslan_ kulağım açıyor benimde 😅😅😅 yan yata yata sırt üstü yatmayı özledim bende sırt üstü yatınca nefes alamıyorum
mrvcermeli Mavidunyamm sürekli tuvalete çıkmak halsizlik uykusuzluk bide nefes alıp vermem değişti zor nefes alıp veriyorum horlamaya başladım sanırım eşim öyle diyor ama beni de uyandirmaz genede uyuyum diye. 🤣🤣
morportakal 32 den bildiriyorum 🙋🏼♀️ Herhalde kendimi her şeyin en en kötüsüne hazırladığım için şu an bana çok zorlayıcı gelen bir şey yok. Tek sıkıntım kıyafetler, dolabıma bakıp iç geçiriyorum ama istediklerimi giyemiyorum 💔🫠
Gmz81 Mavidunyamm 35.Haftaya kadar sadece uyku problemim vardı gece sık sık tuvalete kalkıyordum.35.Haftada sağ kasıktan dizime kadar vuran kramp eklendi yürümekte ve sağa yattığımda çok zorlanıyorum.
4cocukannesi _Arslan_ Allah kolaylık versin bütün hamiş annelere ben 6 aydır yatıyorum hiç kolay degil gerçekten