Mucizemiizz Kizlar dün kizim dünyaya gözlerini acti şükürler olsun.Spinal dogum yaptim.Sormak istediginiz bir sey varsa cevaplayabilirim
Bet7408 Mucizemiizz ağrılar nasıl biraz anlatır mısın. En çok nede zorlandınız benim 10 gün kaldı çok korkuyorum 🥰 bu arada bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
gozgozanne Mucizemiizz ne kadar sürdü kuzum ameliyat ?ben de sezeryan olacağım biraz korkuyorum. Sağlıkla büyüsün inşallah 🤗
Damlademir Mucizemiizz gözün Aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün inşallah 🙏🏻🌸🧿 doğumun da güzel geçmiş ne kadar güzel maşallah 🧿
Mucizemiizz Bet7408 Amin cok sagolsun ameliyat dis çekimden basit onu soyleyebilirim uyuşukluk gecince agri basliyor doktor bnm aynianda kistimide aldi o yuzden bir tik fazla agrim var
Mucizemiizz gozgozanne gozgozanne Teşekkür ederiz amin İnşAllah🤲 En kolay dogum sekli diyebilirim ben hic birsey anlamadim 40-45 Dak suruyor bebegin cikmasi 10 dakikayi bile bulmuyor
Zeyneponur Mucizemiizz gözünüz aydin olsun saglikla buyutun inşallah canım şey sorcam benimde kistim var normal dogumlada düşermi yoksa sezeryan şart mi