Gamzecayiroglu Hamişler ben 6 haftalık hamileyim çok şükür sigara falan kullanmıyorum kahveyide çok aramıyorum ama çay içiyorum şekersiz günde kaç bardak içiyorsunuz ?
Melike0671 Gamzecayiroglu valla ben 28 haftalığım canm ⅗ bardak iciyom günde bazen biraz aşıyo tabi ama bu sıcakta iyice hararet yapiyo 😂
Soruyorumm Gamzecayiroglu iki kupa içiyorum bazen üç gün hiç içmiyorum kafama göre ama ortalama iki kupa
Mervemert61 Gamzecayiroglu valla bende en az 3 bardak içiyorum ama açık tabi ona dikkat ediyorum kan değerlerim normal zaten
Ahsenmom Gamzecayiroglu ince belli bardakda sadece aksamlari 2 yada 3 bardak içiyorum bazen hiç icmedigim oluyor
yasemin_- Gamzecayiroglu son günlerdeyim ve en baştan beridir günlük 3-6 bardak arası açık şekersiz çay içiyorum Türk kahvesi tükettiğim günlerde de 2-3 bardak açıl çay tüketiyorum 😇
annesinin_beybisi Gamzecayiroglu günde 1 kupa bazen hiç içmiyorum caya düşkünlüğüm yok kahve de günde 1 kupa
csmaknc Gamzecayiroglu tek vazgeçemediğim çay ama çok şükür hiç kansızlık yaşamadım kan hapı bile kullanmıyorum 34. Haftad olduğum halde ocean mummy içindeki Demir yeterli geliyor
Vicibici Gamzecayiroglu kahve içmediğim günler 2 çay bardağı içiyorum eğer kahve tükettiysem 1 tane açık çay içiyorum 🤔