Ssde Kızlar 36 haftaligim dun 2 doz bugunde 2 doz yapıldı ciğer gelistirici. cocuk 2.500 kilo doktor pazartesi doguma alablrz dedi duruma gore nisanim geldi bayagi sorum şu 2 günde cocuga ciğer gelistirici fayda edermi
Naziminverasi Ssde ablamın aynı ayda ilk oğlu doğmuştu aynı şekilde iki gün arayla yapılmıştı şimdi 17 yaşında bi sorunu yok şükür Allah sağlıkla kucağjnıza almayı nasip etsin 🙏
Ssde _akalin3 ilk dozun üstünde neredeyse 38 saat geçti 2 doz vurdu bugün sabahta 2. Doz oldum toplam 4 doz
Deryayvz Fayda eder mi bilemiyorum ama bende pazartesi salı oldum iğneleri 33+3 hakkımızda hayırlısı 35 36 haftamı bekliyorum inşAllah sabreder o günleri görürüm 🤲😒
Ssde Deryayvz insallah bakalm 2 günde fayda ederse mucuze. Ama seninki fayda eder bende önceki dogumum 33 de oldu 30 da ciğer gelistirici oldum 18 gün kaldı kuvezde solunumda 4 gün sürdü kilosundan dolayı vermediler
Deryayvz Ssde kaç kilo doğmuştu ya bende erken gelmemesi için çabalıyorum 😒 ne kadar az küvez o kadar iyi her an tetikteyim çok zor bu süreç 😒
_akalin3 Ssde tamamdır o zaman etki etmiştir inş merak etmeyın oglum 26 hafta dogdu ve aglayarak dogdu 2 gun makıneye baglanmadı bile sonra enfeksıyon cıkınca baglandı etkılendı yanı o ıgneler cok etkili