Deletedmom_85 Poliklinikler kapalı mı şimdi ayın 17’sine kadar? Kesin bilginiz var mı bu konu hakkında?
benimmdunyamm Deletedmom_85 devlet kapalı sade acil çalışır sağlık ocağı da kapalı ama özeli bende merak ediyorum özel de mi kapalı acaba
_momy_ benimmdunyamm evet bebiş ben özele gidiyorum kapalıymış doktorum öyle söyledi 18 de gidicem erken doğum riskim var 35 haftam eğer bir durum oluşursa acilden giriş yapın hemen dedi
uraz_ve_annesi- Deletedmom_85 ben özele gidiyorum doktorum bize tatil yok dedi erken doğum riskim olduğu için düzenli nstye girmem gerekiyor hatta arife günü tekrar gideceğim tekrar sorarım değişiklik var mı diye
Sehrihuzun Bende merak ediyorum dogum baslarsa kim ilgilencek devlette hastahanede nöbetçi doktor varmidir acaba
prensessannesi22 Deletedmom_85 gittiğim hastane kapalı değil hatta 12 temmuz da doğumum var 🥰 (kurtköy özel lokman hekim hastesi)
Deletedmom_85 prensessannesi22 Hayırlı güzel doğumun olsun inşallah 💐 bilgi için Teşekkürler Ben Kanuni Sultan Süleyman hastanesine gidecektim.🥺