Bukiiiiiiii Kizlar bulaşık yıkarken parmagimin kenari kesildi cam bardak kırıldı baya kan akti simdi eşim buz ile tampon yapti suda tuttuk elimi sonra yara bandi yapıştırdım bir sey olmaz dimi 31 haftalik gebeyim oneriniz varmi ya baya agriyo suan isimde kaldi
Ecceee Bukiiiiiiii tetenoz aşılarınızı olmuştunuz di mi, ev ortamındaki bi bardaktan tetenoz bulaşma ihtimali yok gibi bi şeydir ama belki bahçede falan yıkadıysanız diye dedim..biraz yaranız geç iyileşebilir kabuk tutmaya başladıktan sonra madecassol sürebilirsiniz
nilsmomy Bukiiiiiiii gebelikte tetenoz oluyorsunuz zaten eğer aşı olduysanız bir şey olmaz . Gerci genelde aşısız olsanızda bardak kesiginden cok sorun olmaz içiniz rahat olsun
Rose93 Bukiiiiiiii coraspin kullandığım zaman bıçakla kesmiştim ben kanamayı durduramayinca hastaneye gittik yapistirdilar oradaki sinirler öldüğünden parmağımın ucunda his yok,çok derin bir kesikse hastaneye gidin.
Flz-cner98 Hamileliği iyice hastalık yaptınız parmak kesilmesinden hamileliğe bebeğinize ne olabilir ? Güzelce temizleyip sarın
Bukiiiiiiii Flz-cner98 hamileliği hastalik yapmadim kan aktigi icin mikrop bulasma riski olabilir diye bilincli arkadaslara sormak istedim sizin nie bu kadar tersliorsunuz anlamadim
Bukiiiiiiii Ecceee Cok teşekkür ederim 1 adet tetonoz oldum 2. Cisine gerek duymadi doktor suan temizledim bantladim cok sagolun
Bukiiiiiiii Tuana_ Bulasik yikamam gerecek elime su degerse bir sye olurmu acaba evimin isini yapmak zorundayim maalsef 😢
Citlenbik Bukiiiiiiii bir adet tetanoz yeterli benim doktorum ve profesör de tek adet yaptırmamı istedi korkma metal değil bende herşeyden korkuorm elim soyulsa mikrop alacam diye korkarım kendimiz için değil evlat işte kuruntu yapıyor insan sar krem falan sürme hamileler kimyasal ve ilaçtan da uzak durmalı kuru tut yara tazelemesin açılmasın
Tuana_ Bukiiiiiiii kız birşey olmaz bebişine korkma ben kaç kere kestim elimi felan el kesme değil ben neler yaptım bak şuan kucağıma 1 aylık olduk sağlıkla alırsın inşallah kucağına birşey olmaz kendine bunları sorun yapma
Arslanyavrusu123 Canım bardağın elini kesmesiyle bebeğe ne gibi bişi olablir böle düşğnceler nerden aklına geliyo hiç birşey olmaz yarabandı yapıştır geç
Bukiiiiiiii Arslanyavrusu123 Kan aktigi icin mikrop riski dusundurdu cunki is yapicam tekrar elimde kan oldugu icin kandan bulasirni bilmedigim icin sordum
Arslanyavrusu123 Bukiiiiiiii canım senin bu yaşına kadar hiç kanamadımı öle düşün mikropla alakası yok yani olayın kesilmiş kanar yarabandı yapıştırırsın işine devam edersin
Bukiiiiiiii Tuana_ Insallah sagolun bebeh yokken ne cok kestim umursamazdkm hic ama konu bebek olunca ciğerim sökülüo 😢😢 karnimda can tasiyorik ilk gebeligim tecrubem yok neyden ne olur bilmiorum
Bukiiiiiiii Arslanyavrusu123 tamam teşekkür ederim su ile.temas edicek cunki parmagim bulasiklar da pis oluo dokuonuorim miktop kaparmi acaba dedim bilmedigim icin 😢😢
Tuana_ Bukiiiiiiii olmaz olmaz canım biraz korkmuşsun sen ama rahat olsun için benim de ilk gebeliğim hiç esirgemedim hamileyken
CiCi_BeBe_AnNeSi Bukiiiiiiii ben neden se mutfağa her girişimde ellerim kesik oluyor illa fark etmeden kesiyorum biyerlerimi ayy mutfağa bir girişim oldu 🧔 bide çıkışım ollduuğğğğğğğ 💃. 😂😂😂😂😂😂😂
Bukiiiiiiii CiCi_BeBe_AnNeSi ilk defa kestim gebelikte tecrumde yok acikcasi korktum bende suan iyiyim sagolun birde cam kirilmasina fobim var benim 😢 o kirilan yeri elli kere temizlemeden duaramiorim sanki boyle heryere parca dagilmis gibi hissediorjm simdi yapamadjmda kaldi oyle esimin yaotigini da begenmiorim hemen ustten hopp gecistirio moralkm bozuldi benimde islerjm kaldi cok isim vardi