Emossk Kizlar 4gun oldu spinal anestezi ile kahve günde 3 kez iç dediler bana çok ağır geliyor kızım geceleri zaten uyumuyor çok zorlanıyorum baş ağrısından kafamı duvarlara vuracam neredeyse ağrı kesici olarak parol var sadece ne önerirsiniz
Burcu0707 Emossk işte bu yuzden genel anestezi en iyi tercih ben bas agrisini hic sevmem.rabbim yardimcin olsun ins hemen gecer
Meresss Emossk acı nescafe en acısından bitter çikolata ve kola ablama bunlar iyi gelmişti baş ağrısından bi hafta çocuğu görmedi gözü
Emossk Deletedmom623737 Nescafe içtim o kesmiyor türk içtim bu sefer uykusuzluk yapıyor bana 15 gün kahve ic dediler birde
Emossk Burcu0707 inşallah ilkinde sorun yoktu diye istedim ama pişman oldum keşke genel anestezi olsaydım
Emossk Deletedmom623737 ilk sezeryanda bende öyle yaptım 2.de anestezi doktoru öyle söyledi diye içtim ama baş ağrısı fln geçmedi kabus gibi artıyor
Seymaben Meresss benimde oyleydi o yuzden hala com uzuluyorum bebegimin ilk haftasini hatirlamiyorum diye agridan canim cikti o ilk 1 hafta🥲
Meresss Emossk iki üç gün filan bi hafta sonradan öğrendi çok çekti baş ağrısını ama acı bitter le en acısından nescafe
Seymaben Emossk o agri dogumdan beter bende 3 ay once oldum dogum hic birseydi o agriya kiyasla en son esime yalvardim bana bitane vur bayilayim dayanamiyorum diye🥲doktorum kahve disinda kola ve bitter cikolata ye bol bol demisti bana ama yinede kahve en iyisi
Emossk Seymaben 15 gün tuket dedi çok fazla değil mi uyuyamıyorum delirecem zaten baş ağrısı zorluyor
ikicocuk_biranne Emossk offf aynısı bende de vardı tansiyon düşüklüğünden yapar daha çok o. Ensen açıyor dimi ? Tuzlu bir şeyler ye mutlaka o zaman hafifleyecek aynısı bende oldu
Seymaben Emossk off kuzum ya ensende agriyordur kesin benimki oyleydi ensemden basima kadar agriyordu🥲ensene sicak havlu koyabilirsin rahatlatir
Meresss Seymaben olsun canım öle düşünme bebeişin yanında ya ona bak beni de korkuttunuz🥹😵💫😂 daha varda aklıma geldi şimdiden ablam şimdiden söylüyo çantaya koyalım acı nescafe bitter diye doktor sölemişti oda bi hafta sonra demiş çok çekmişti karanlığa bıraktı kendini beneği emzirmek bile istemicek kadar kötüydü
Seymaben Emossk yok canim ilk 1 hafta asiri siddetli agriyor sonrasinda hafifliyor o agri 15 gunde tamamen geciyor o yuzden 15 gun diyorlar bide seninki cok yeni suan siddetli doneminde sen kafein iceren seyleri tuket bol bol