Seyma18 dilanbartos Böyle tulum mont turu şeyler bence biraz büyük olmalı. Üzerine giyilecegi için. Ama umarım büyük olmaz 😊
Patito__ Seyma18 internetten dha ii daha uygun firsatlar oluyor ve daha cok secenek var civilin magazasi bize cok uzak zaten internettende guzel syler begenince bir cok syni aldm cok az eksigi kaldi birde bnm eksiklerm kaldi onlrida ayrintili ultrasondan sonra alacagim bnmki daha subatta dogacak insallah ☺️
Seyma18 Patito__ sizin daha baya varmış 😊 bizim Kasım sonu o yüzden artık tamamlayıp hazır bulunsun istiyorum 😊 Bizim detaylıya kadar cinsiyetini göstermemişti. Siz şanslısınız 😊
Patito__ Seyma18 yani tam olur aslinda kasimda son baharda olmassada zaten tulum giydirmesende olur kalin bsyler alinir cocugun kilosuna gore degisir bole syler oyuzdn dogduktan sonra gidisata gore bakacagiz artk 😊
Patito__ Seyma18 bn 12. Haftada ogrendim 14 de kesinlesti ama yinede ayrintiliyi bekleyeceğim artik cogu syini aldm da kendi alisverisim icin biraz dha gecmis olur hem son aylara dogru da son rutusleri yaparim biter. Seninde az kalmis ne gzl Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Patito__ Kenanizm18 cnm programdan gordigim icin link alamiorm googleye bunu kopyala Minidamla Penye 2'li Çıngıraklı Patikli Tek Alt 0-9 Ay Mavi Civil sayfasinda cikiyor tikla oraya direk aciliyor ordn renklerini ayini secip alablirsin
Patito__ Kenanizm18 bir boylesi var https://www.civilim.com/minidamla-bebek-tek-alt-3-9-ay-mavi-41875-mvi-23
Patito__ Kenanizm18 bunlarda benim aldigim sonunda buldum 😂 https://www.civilim.com/minidamla-penye-2-li-cingirakli-patikli-tek-alt-0-9-ay-mavi-41467-mvi
dilanbartos Size tavsiyem mağazaya gidin beğendiklerinizi not edin ve internetten sipariş verin. Her zaman daha uygun oluyor fiyatı 🤗
dilanbartos Seyma18 ben de öyle diyordum biraz önce internetten çanta siparişi verdim. Bir arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti hemen siparişini verdim. Bebek için çok hazneli.
Hdamla Seyma18 ilk zamanlar giydirmek gerekirse büyük olur diye düşündüm ama bilemedim ki ya artık çok kararsızım 😞
dilanbartos Gizem51 linkini atabilirim ama Türkiye’de aynısını bulamayabilirsiniz. En azından tarzına bakabilirsiniz.