Minikbebegim1999 Kizlar makarnali krema tüketilebilir mi yani marketten alınmış krema genelde işlenmiş oluyor ya sonuçta çiğ değil yinede sorum dedim
Vicibici Minikbebegim1999 yenilebilir bir sıkıntı görmüyorum fakat genel olarak çok tüketmem hamile olmadan önce de nadir tüketirdim kilo aldırdığı için şu zamanlar hiç tüketmedim.
Minikbebegim1999 altintaslar sonuçta çiğ ürün değil öyle çiğ koyulsa nasil krema olucak bide ocakta pişiriyor soncta makarnaya dökerken
Minikbebegim1999 HSena38 aynen pişiyor sonuçta dişarida yedim ama kahvalti olarak ama mantarli makarna sosu ilaki pişiyordur
HSena38 Minikbebegim1999 ben tavuk dünyası yedim sorun olmadı hemde üç dört kez falan bir sorun olmadı ama krema oranını biraz azaltıp yaptılar 😊🌸
Canancndn Kızlar bende arada yiyorum malesef herşeyi tam yapamıyoruz can çekiyo. Ama hamilelikte çok önerilmiyomuş haberiniz olsun yinede. Krem peynirde öyle
Minikbebegim1999 Canancndn krem peynir yiyebilirsin ama bazi tur krem peynirleri var küflü peynir gibi onlar yenmiyor diye biliyorum
Minikbebegim1999 Misssitare bende kendim yapıyorum ama dışarı da yedim kahvalti olarak o yüzden sordum