4cocukannesi Ervaannesi benimde kaç gündür canım balık çekiyor eşim ceviz getirmiş bebekler için omega cevizde de var tavsiye ederim bide dondurulmuş balık satılıyor ama ben denemedim hiç
Ervaannesi 4cocukannesi eşim kışın tutmuştu biraz, bende buzluğa attım yeyim diyorum ama midem almıyor 😄
HSena38 4cocukannesi ayy a101 de var hamsi almıştık berbattı hamile değilken yemiştim ama çok korktum zehirlencem diye hiç tadı güzel değildi 😑🤢
Dilaraortacc1 4cocukannesi ben hep dondurulmuş somon uskumru alıyorum firinda havuc patates soğan sarımsak mis gibi fiyatı da uygun 1 paket iki kişiye yetiyor tavsiye ederim
Deletedmon00881 Deletedmom_85 bana sor kanka dehşet yaparım sıkmayı, adanalıyım 😁😍 ama bu defa anneannem ve teyzemler yapacak ben yicem😂😁
Deletedmom_85 Deletedmon00881 ya kudurttun beni bak nasıl canım çekti ya🤤😭 kanka tarif versene en güzel nası olur hamur falan içi miçi dökülllll😁 kaynanamı arattırma şimdi yaz şuradan iki dk. Daha önce hiç yapmadım kayınvalidem yaptı. O da harika yapıyor. Bu akşam yapayım bari la Eşim aşığı onun onlar da biliyorsun Adana Adıyaman mekik dokudular iki araya. İyi bilirler annesinden hep onu isterdi😁🤍 tandır saç da falan mı yapıyoruz of saç da daha güzel olur o ya. Aygazda ne kadar güzel olacak 🙄
HSena38 Smyye1B şuan ki asermelere göre bir Kayserili olarak yağlama yapicaz 😁🙊 eşim yemeğe gelemiyor ama bebisle ben yerim🤣🤣🤣
4cocukannesi HSena38 evet a.101 de satılıyor donmus ürün olduğu için de hiç cesaret edip almadım iyiki de almamışım siz öyle diyince şimdi
Merveofs Akşam kaynanadayiz öteki birtanecik gelini gelmiş 🤭 menüsü pilav tavuk, taze fasulye ve mantı