Arkadaşlar selam ilk defa bir post acıyorum ve daha yeni azda olsa kendime gelebildim ama sizlerden bir yorum istiyorum benim yanlış düşünüyorum fikir almak icin lütfen çekinmeden yorum yapın (biraz uzun)
İlk gebeliğim 2 yıl önce dusukle sonuçlandı 7. Haftamda sonrasında bir süre bebek düşünmedik ve istedik çok sukur 3 ay içinde hamile kaldim yine aynı doktorda devam ettim
İstanbul bahcelievlerde özel bir muayeneye gidiyordum 2 haftada bir rutin kontrollerim vardı.. öncesinde şunu belirtiyim erken doğum riskim ve gebeliğimin basından 16. Haftama kadar bundada kanamam vardi bu sebepten peogestan igne hergun sabah akşam fitil ve proluton igne haftada bir ve agrilarim olduğundan endol makattan fitil haftada bir yada agrim sancım olunca tabi bunu sanırım 26 da sonlandırdık endolu . Sonra adalata başlattı gunde iki kez çok fazla ilac kullandığımı söyledi herkes hemşireler vs ama ben çok ise yaradigini düşünüyordum ve doktoruma çok güveniyordum neyse geldik 30. Haftama rutin kontrolumde (14 nisan persembe) bebek kilosu 1.5 kg olmuş 1 haftan önden gidiyor vs dedi bi sıkıntı yok ilk kez nts ye o gun girdim ve sancım çıktı çok fazla dedi tabi ben anlamıyorum kağıtta kac cikiyor vs o panikten sormadimda doktorun anlaşmalı olduğu 4 tane Bahçelievler’in en iyi hastaneleri ile anlaşmalı fakat sancım cikinca al bu kağıtları hemen Bakırkoy devlete git dedi bu kağıdı ver 6 gun gözetim altında kal dedi hocam ben gitmek istemiyorum dedim hanı siz bi hastaneye yönlendirseniz anlaşmalı olduğunuz dedim bana verdiği cevap 30 haftandasin bebek doğarsa pramitur olucak ve ben kendi çalıştığım hastanelerin yoğun bakımlarını beğenmiyorum hiçbir hastamı yönlendirmiyorum ya devlet hastanesine yolluyorum yada üniversite hastanesine dedi tabi biz sok olduk eşimle neyse tmm hocam o zmn üniversite hastanesi olsun dedim kızım yazık gerek yok simdi gereksiz birsuru test isticekler sen bi git bakalım devlete dedi tamm dedim cikarken nadixa diye bi ilac içirdi bana bunu al 6 saatte bir iciceksin beni bilgilendir dedi ok dedim çıktım..tabi o ilac sancıları durduyormus ..
Devlete gittim hemen nts sancı yok açılma yok rahim ağzı uzunluğum iyi bebek nabiz iyi beni eve yolladılar.. cuma günü yanı hemen ertesi gun gittim kendi doktoruma hocam hareketlerde azalma var toplanmalar var dün çok çikolata yedim soluma yatırım bir iki kez vurdu dedim çok toplanıyor karnım yamuluyor bi sağa bi sola dedim baktı bebek iyi sancı yok su iyi falan eve geldim salı günü gel tekrar dedi tmm dedim
Cumartesi
Pazar
Pazartesi yine hareket az toplanmalar o gunki gibi tatlı yendiğimde kıpır kıpır olurdu yokk dedim yeri daralmış bide toplanmalar var ben hareket ettikçe bi sağa bi sola toplaniyo ittiriyor diye düşünüyorum
Salı günü bi gittim ultrosonla ilk baktı ve o gun annem ilk kez geldi bebegimi gormekiçin :( bu ne suyun çok kalp atışı alamiyorum kordon görüyorum sanki dedi ve o gun hersey bitti sezeryanla ölü doğum yaptimmmm :( Allahim kimseye yasatmasinnn cokkk zor herseyi hazır ismi hazır anlatamıyorum resmen yanı zaten o iki gun hastanede kaldığım günler hafızam silinmiş gibi yok bende gelen giden konuştuklarım hicbisey hatirlamiyorum millet anlatınca anımsıyorum aaa evet diyorum .. doktor gelmiş odaya doğumdan sonra kordon dolanmasi demis ben o toplanmaları hareket sanmışım .. simdi mezarligina gidiyorum Yamanimin öyle iste
Sormak istediğim çevremdeki herkes doktor ihmali neden yatış yapmadı diyor ? Sizin yorumlarınız benim İçin çok önemli..