Evet kızlar bende diğerleri gibi kendimi hep buradaki pozitif hikayelerle avutuyordum. 38+1 de doktor randevumuz vardı nstde sancım çıkıyordu fakat ben hissetmiyordum. Çatı muayenesinde açıklığım yoktu fakat rahim duvarı inceldiği için yarın yatışım yapılıp lağman ile sancımı başlatacaklarını söylediler. 38+2 de sabah 8 de lağman ile yatışım yapıldı ve sancılarımı hissetmem için beklemeye başladık fakat hiçbir şey yoktu. Açıklık gece 12 ye kadar sadece 2 cm olmuştu. Sancı çekmemiştim ama yapılan çatı muayenelerinde o kadar canım yanıyordu ki hayattan soğudum. Sonrasında doktorum eve gitti ve yarın sabaha kadar bekleyeceğimizi söyledi. Film buradan sonra başlıyor. Gece gelen ebe tam anlamıyla hayatımın kabusu oldu. Çatı muayesinde açıklık olmamasına rağmen elini o kadar soktu ki çığlık çığlığa kaldım. Beni mahvetti ve sonrasında birde azar yedim. Bunların hepsi İstanbul’daki Özel Avrasya hastahanesinde oluyor bu arada. Daha sonrasında o acıyla yatarken sabaha kadar bir şey yapmayacağız diyerek gitti ve gecenin bir körü elinde iğneyle odaya geldi. Sorun iğne yapacak olması değildi insanlığı ve üslubuydu. Hem ben hem annem çok korktuk ve o an ağlamaya başladım. Çünkü iğneyi zorla yapmaya çalıştı. Başta açıklık yapacak dedi sonrasında istemiyorum deyince hayır bu ağrı kesici dedi. Daha sonrasında ben normalden vazgeçtiğimi yarın sabah sezeryan olmak istediğimi söyledim ve suratını asarak madem öyle neden uğraştırıyorsun diyip çıktı. Sabaha kadar o psikolojiyle uyuyamadım. Doktorum geldikten sonra muayene edelim dedi ve ben normalden vazgeçtiğimi gece yaşadıklarımı anlatıp sezaryen istediğimi söyleyerek sezaryene döndüm. 15 dk içinde ameliyathanedeydim. Belden iğneyi yaptılar ve kesinlikle acı hissetmiyorsunuz. Sonrasında evladımın sesiyle kendime geldim. İnanın yaşadığım hiçbir şeyi aklımda tutmadım. 5 saat sonra kalkıp yürüdüm çünkü ne kadar hızlı kalkarsam o kadar iyiydi. Bebeğim 3 saat yanımda kaldı ne meme ne biberon aldı. Kontroller için bebek doktoru baktı ve reflekslerini kullanamadığını bunun sebebinin ise doğum için çok uğraşıldığını, bebeğin strese girdiğini ve emmek istemediğini söyledi. Çarşamba günü doğum yaptım bebeğim hala o ebe yüzünden hastahanede. Ne zaman çıkacağı belli değil. Hikayem çok uzun oldu ama inşallah henüz bebeğini kucağına almamış anneler için diyorum kendinizi huzursuz hissettiğiniz hiçbir yerde durmayın