ilaydasari16_ Doğumhanedeyim suyum azalmış açılmam yok sancım yok hafif ağrılarım var sadece 2200 kilo ama yenidoğan’da kuvezde yer yokmuş sizce kuveze girermi bi sorun yoksa girmez mi alttan bakıp duruyorlar çok canım acıyo artık
Ormanmeyveli ilaydasari16_ Ayy bence riske atmayın. Küvöz doluysa başka hastaneye geçin. 4 kilo doğam bebek bile girebiliyor.
_akalin3 ilaydasari16_ girme ihtimali var malesef ciger geliştiri igne vurdularsa ki vurmuşlardır ama onun faydası olabilir birde su için havuc suyu tuketım bol su tuketım acılma yoksa su sızmıyorsa sorun neden oluyorkı
Eymensmom35 ilaydasari16_ 39 haftalık 3200 doğan oğlum bile girmişti riske gerek yok başka hastaneye gitmelisiniz ben hep bunu düşünerek küvez olmayan hastane tercih etmedim Allah korusun herşey olabilir
ilaydasari16_ Eymensmom35 şehir hastanesindeyim her yer dolu diyo özellere yollıcaklar o an hangisi boşsa
_akalin3 ilaydasari16_ bence suan başka hastaneye kalkıp gidebilme ihtimaliniz varsa gidin ama randevu fılan ayarlayıp gidin benımde ilk gebelıgımde sıkıntı vardı 26 haftalıktım acıklık vardı dıger hastanede herseyı ayarlayıp öyle cıkış yapmıştım oldugum hstnede ve mumkunse perinatolojıye gıdın(riskli gebelık doktoru)
_akalin3 ilaydasari16_ cok üzüldüm sizin adınıza inşAllah bır kac gun daha ıdare eder bebek ıcerde ve dogum olmaz