yaren_blna 30 haftalık gebeyim doktorum durumuma ve tahlillerime göre ilaçlar yazdı 7 tane ama herbiri bişey için kansızlık magnezyum vitamin balık yağı demir felan fişman her gören çok ilaç kullanıyosun zararlı değil mi diyor doktor nedne bu kadar yazmış diyor sizde bu kadar ilaç kullanan oldumu beni düşündürüyolar
tazebiranne_hg04 yaren_blna hepsini kullanıyorum ben yeni mi başladınız? 4. Aydan itibaren magnezyum balık yağı Demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum
Boniboncuk yaren_blna zararlı olan birşeyi doktor yazmaz . Yazılan ilaçlar, takviyeler bebeginizin gelişimi ve sizin için.
benimmdunyamm yaren_blna fazlalık bir ilaç göremedim demir ilsci zaten 4 aydan beri kullanılıyor magnezyum 25 haftadan beri devit3 19 haftadan beri balık yağı kullanmıyorum tek
Canpolat yaren_blna 8.aya girdim 5.aydan beri sadece magnezyum ve kan ilacı içiyorum hap olarak oda başka da bişiy yok 🙂
Nurcantas65 Demir,kan ilacı,magnezyum,balık yağı kullanıyorum ben vücudun ihtiyacı var ki doktor yazmış,sen dinleme onları
43serife yaren_blna bende kullanıyorum canım balık hapı kan hapı magnezyum kan sulandırıcı gerekli olmasa vermez doktor zaten boşver sen herkesi hatta magnezyumu ben kendim istedim kasılmalara iyi geliyormuş diye biz de 29 hafta 4 günlüğüz ilk günden beri çok hap kullandım hep
Nil2736 yaren_blna nerdeyse hamileliğimin başından beri kullanıorm. En az 10 tane. Yeni mi başladın 30. Haftada Brnde 30 dayım şuana kadar içtiğim vitaminin haddi hesabı yok
yaren_blna Nil2736 yok kullanıyodum başından beri ama bu kadar fazla olmamıştı hiç bi an bende boşluğa düştüm insnaalr öyle diyince
Appayipyip yaren_blna ben de aynı durumdayım sabah titoid ilacı aradan biraz zaman geçince adalat sonra magnezyum sonra tekrardan adalat gece de omega3 hapı ve demir ilacı ile günü kapatıyorum. Ağrı kesici bile içmeyen biriyim normalde bana da çok fazla geliyor ben de memnun değilim bu durumdan yalnız değilmişim
yaren_blna Appayipyip ya hepsinin bi sebebi olduğunu biliyorum kan testime durumuma göre yazılıyor ama bi anda 2 günde 10 kişi aynı soruyu sorunca bende dedim bende bi gariplik mi var zararlı mı felan