Nurten2610 Hilosh-1 sıkışık idrarla gitmenizi öneririm ben öyle yaptım doktorum demişti birde gitmeden önce çikolata yedim 😊 o yüzden erken duydum çok şükür 🙏
teacherozlem [silindi] arkadaşlar vajinal ultrasondan korkmayın ben her iki bebeğimi de öyle duydum 6. Hafta bitmek üzereydi ikisinde de vajinal ultrasonda rahme sokmuyor vajinaya sokup bakıyor aleti
Fatma0715 [silindi] ağrı sızı olmuyor canım bebeğe de herhangi bir zararı yok bende 6. Haftamda vajinal ultrason ile çok hafif duydum bebeğimin kalp atışını hiç tereddüt etme zaten doktorun tedbirli hareket eder birşey olmaz ☺️
rizelipek gul_145 ilk gebeliğim 6 daydı şimdiki 8 haftalık olduk salı günü gidicem ilk kez herhalde duyarım
zeynepaylaipek gul_145 altı da keseyi gördüm doktor haftaya gel kalp atışı için dedi ben biraz daha zaman geçsin istedim sekiz buçuk olduk inşaallah yarın gidicem duymak için
Nhlsn Rabia-22 Bende 9 haftalığım kese 6 haftalık göründü ama bebek yok doktorum geç döllenme yada boş gebelik dedi herhangi bi sorun olmadığı sürece 10 gün daha bekleyeceğim ondan sonra Rabbim ne nasip etmişse 🤲🏻
Rabia-22 Nhlsn hayırlısı olsun bebegım.♥️ Sen gonlunu ferah tut olursa da hayırslı olmazsada hayırlısıdır🥰2 hafta bekleme süren var doktorlar oyle der genelde 10 gun değil bence 14 gun bekle.ama sen bılırsn ıcıne nasıl sinerse onu yap🐰