mrvcermeli gul_145 Ne güzel herkes erkenden duymuş ben 17 haftalıkken duydum çünkü hamile olduğumu bilmiyordum banada supriz oldu. 😊
teacherozlem mrvcermeli siz nasıl o ana kadar hamile olduğunuzu anlamadınız regl mi oldunuz üstüne baya büyümüş maşallah aslında en iyisi sizin ki hiç stres sıkıntı yaşamadan 17 haftaya gelmişsiniz
Cgdm34 gul_145 doktora gıttgımde besıncı haftamda kalp atısını duyduk 🙏ama alttan muayene etmıstı benı kalp atısını net duyabılmek ıcın .
Azraa33 Bebegimizolsun benim hep öyleydi benim adet sonrası hemen çatlamam oluyor 14. Günü değil ondan biliyorum adetime 1 hafta vardı ben anladım hamile olduğumu çünkü kaşık ağrısı mide bulantısı başlamıştı
Dilosss167 gul_145 6. Haftada gittiğimde yolk kesesi oluşmuş ama kalp atışını duyamadım yolk kesesi oluştuysa bu iyiye işaret haftaya gel kalp atışı duyalım dedi 7+3 te duymuştuk alttan muayene ile
Deletedmon72737 yagmur_225 genetik testi nerde nasl oluyor nerelere muracat edip randvu alınıyor acaba
Papatya24 Mucizeanne20 Karından mı duydunuz alttan mı bakılmıştı ben de çarşamba gideceğim inşallah duyarım😊
LadyC gul_145 6 da gördük ama 12 hafta olmadan yurtdışında dinletmiyorlar. Dinleme esnasında aletten yüksek ısı yayıldığı için bebeğe zarar verebilir dendi.
advice Ben 7+5′te duydum ama belki daha erken duyardım, randevum 7+5′e denk geliyordu. Bazıları 8. haftanın sonlarında duyuyor geç döllenme olunca, eğer yumurtlama döneminiz geç ise öyle olur.