Sibelle Su anda saq kasiqima ara ara sancı qiriyo bicak saplanir qibi sanki daha 23+3 hamileyim bu durumu yasayan var mi.. cocukta harwket ediyo hissediyorum ama
Deletedmom434 Sibelle idrar yollarında enfeksiyon olabilir doktorunuza şikayetinizi söylerseniz tahlillerinize bir bakar😊
Sibelle Deletedmom434 doktor randevum var ama benim su anda problemim var sanci kramp ne denirse artik qeliyo sık sık
Deletedmom434 Sibelle anladım canım 21. Haftamda benimde sadece sancılarım vardı idrar yolu enfeksiyonum başlamıştı sen yinede ne olur ne olmaz bir tahlil iste
Sibelle Deletedmom434 daha zorlanirsam qiderim hastaneye bakalm Allah'm luften zamanimda qelsin daha cok erkn
Deletedmom434 Sibelle yok kuzum korkma doğum belirtisi vs değil ya idrar yolu enfeksiyonudur yada rahmin büyüdüğü içindir korkma sakın😘 bebeğide kendinide strese sokma😊
Yenianne34 Bende kasıkta sancı yaşıyordum o haftalarda idrarda bakteri çıkmıştı bide rahimde incelmem vardı 27mm idi progestan kullanıyorum idrar için de 1 adet ilaç verdi ve geçti