goktugunannesii hhacerozer bende onu okuyordum ama bitiremedim çünkü çok uzatmış faydalı bilgiler var ama ulaşmak zor 😅
hhacerozer goktugunannesii evet biraz irdelemek gerekiyor ama bence yararlı bi kitap bitirmenizi tavsiye ederim 😂
Nurercan Haticemustafa1 okumadım ama okuayacağım inşallah . 9 ay 99 Esma, Dr Hakan Çokerle 100 soruda doğal doğum ve Doğan Cüceloğlu’nun Geliştiren anne baba
Ecceee aysun_35 yine silmezlerse paylaşıyorum 🙈😁 biraz uzun bi video ama çocuk uzmanının tane tane anlatımıyla kafamdaki o kadar çok soruya yanıt buldum ki, inşallah size de yararı olur Video;
soybeansmom Haticemustafa1 Dr. Görkem Astarcıoğlu - Bebek Rehberi İlk Bir Yıl. Çok beğendim kesinlikle öneririm
yaren0704 Haticemustafa1 Koşulsuz ebeveynlik alfie kohn Kusursuz ebeveyn yoktur ısabelle filliozat Kalp zekası ısaballe filliozat Anne baba çocuk arasında g. Ginotr Beni ödülle cezalandırma Özgür bolat Doğan cüceloğlunun kitapları hepsi öneridir :)
gozgozanne Haticemustafa1 Dr Banu çiftçi ’nin hamilelik ve doğum kitabi çok güzel faydalı bilgiler var tavsiye ederim