Geç yazığım için kusura bakmayın benim oğlan hiç uyumuyor da 🙈
21 haziran sabahı doktor kontrolüm vardı 39+3 nişanım gelmişti sancılarım ufaktan vardı kontrolde nst de sancılarım 20-30 civarıydı çatı muayenemde 2 cm açıklığım vardı fakat pelvisimin içe eğimli olduğu anlaşıldı ve doktorum bu çatıyla maksimum 3kg doğurabilirsin o da zor olur dedi, benim bıdık 4kg gözüktü ultrasonda, kolunun çıkma omuz kemiğinin kırılma ihtimalinden konuştuk kendimde hemşireyim ve bu riski asla göze alamazdım normal doğum için her yolu denedim aylarca dua ettim ama oğlumun sağlığını riske atamazdım, sezaryene alayım seni bugün bebeğin iri zaten kaka yapma riski olmasın dedi tamam zaten ameliyathane hemşiresi anca ameliyathanede doğurur ben olmayacal duaya amin demişim dedim 🤣 ama bi heyecan bastı 4 saat sonra oğlumu kucağıma alacaktım😍 hastaneye gidip kan verdim eve gelip eşyaları aldım bi duş aldım hastneye geri gidip yatış yaptım ve 20 dk sonra ameliyata alındım. Spinal tercih ettim uyuşurken iğne hiç canımı yakmadı fakat ameliyat esnasında baskılar çok rahatsız ediciydi bide kapalı alan korkum olduğu için aşağı bedenimi oynatamamak beni delirtti biraz ama katlandım sakinleştirici istemedim sonra karnıma bastırdılar ağlamaya başladım kavuşuyorduk… sonra çıkışını hissettim ve bir ciyaklama duydum dünyam durdu tam o anda, daha güzel bir duygu yok daha güzel bir his yok…. Sonra kordonu kesilince yanağıma verdiler ve hemen sustu 😍 sonra kontrolleri yapıldı 3970 doğdu oğluşum iyi ki sezaryene dönmüşüz koluna bacağına bir şey olsaydı kendimi asla affetmezdim.. bir kaç saat sonra ayaklarımı kaldırmaya başladım oğlumu hemen odaya gelince emzirdim, 6saat sonra yürüttüler beni aslında 4 saatte yürümek istedim ama kabul etmediler🤣 sonra sabaha kadar oğluşumla aşk yaşadık sütüm hemen geldi ama ertesi gün kesildi ve oğluma mama verdik mecburen :( taburcu olduk eve geldik ve oğlum süt gelmediği için hep ağladı uyumadı ben kendimi suçlu hissettim ona yetemediğimi hissettim o ağladı ben ağladım sonra dedim bu böyle olmaz o bana ben ona muhtacız toparlan.. eşime eczaneden süt arttırıcı çay aldırdım çok işe yaradı humana markası aldık ve ılık duş alıp göğüslerimi sıcağa yakın suyla ovdum baya bi üç saat sonra şarıl şarıl süt indi dizlerime kadar damladı hatta.. şu an sütümüz içeceği kadar var damlamıyor ama yavrum açta kalmıyor, gaz sıkıntımız çok maalesef günde 3-4 saat bile uyumuyor gaz ağrısından ne damla versem işe yaramıyor :( o uykusuz ben uykusuz ama hiç bir şey ondan önemli değil sürekli emmek istiyor sadece emince ağlamıyor bende sürekli emziriyorum inşallah 40 çıkınca gazımız azalır minik bebeğim uyumaya başlar bize dua edin ablaları, umarım hepiniz evlatlarınıza sağ salim kavuşursunuz bu güzel duyguyu rabbim isteyen herkese nasip etsin😍