winterwitch Şuan 30 haftalığız genel olarak fotoğraflar hep ürkütücü🤣 daha önce bikaç postta da görmüştüm sizde de aynı sorunsal var mı acaba🤣
annesinin_beybisi winterwitch bence doktor doğru açıyı yakalayamiyor yoksa gayet güzel ultrason fotoğrafı olanlar var🤗
Minigindunyasi winterwitch haajja benim buraya attığımda biri Pikachu benzettiydi bebisimi ya tobeler olsn 😃😃
-MinikveAnnesi- winterwitch hele siyah beyaz da yüzlerinin görüntüsü cok korkunc 😂 bildigin kuru kafa rontgeni gibi
Deniz_20 winterwitch niye ürkütücü olsun hiçte değil aksine beni buradaki ultrason fotolarını görmek bile mutlu ediyor😂 benim canım ne çıkarsa bahtıma😂😂
haklisinesracim Ultrasonla da ilgili benim çocuğum güzel çıkmıştı mesela 22.. haftada bakilmisti şimdilerde gitmedim daha
Melismelo Bende deyaylıda bir anlam verememişdim korkunc gözüküyor du🙈 ama sonra yan profil hali ile tatlıydı burnu dudakları belliydi hafif tam yüzünü göremedik daha 🥹 sürekli elleri hep suratında nezaman gitsem öyle😅 ve bu sefer kordonuda suratındaydı🥵
winterwitch Melismelo benimkide öyleydi ilk defa poz verdi ama yarım gözüküyo onda da korkunç bütün fotolarda🤣🤣 acaba içerdeki sıvıda mı görüntüyü etkiliyo😁
annesinin_beybisi winterwitch yok canım valla doğan bebeklerin neredeyse o fotoğraflarla alakasi bile yok 😀 arkadasim bana bebeğinin fotosunu göstermişti icimden ddim allahim bu ne böyle kocaman dudaklari var çocuğun yarısı dudak😄 ama simdi 8 aylık o kadar tatlı ki sevmelere doyamiyoruz hic o fotolarla alakasi yok🤭
Meresss winterwitch bütün bebekler şirindir canım hele insanın kendi evladı olunca güzel çirkin diye bakılmıyo en güzeli seninki gibi gelir insana
1oznuur Bebeğin kendini göstermesine göre değişiyo bazen çok tatlı uyurken cıkıyo bazen de kafatası kemikleri 😁
winterwitch annesinin_beybisi bizimkide köfte dudaklı gözüküyo babası gibi bende dudak yok çünkü🤣bakalım nasıl çıkıcak
Ormanmeyveli winterwitch Bizimkininde alt dudak büyük üst küçük sallandırmış gibi duruyor aynı doğunca ilk ona bakacağım 😂😂
2bebe1gebe winterwitch Allah affetsin doktor şunu elime verdiğinde aklım çıkmıştı ilk anlayamadım doktorun elinde içimden bune be öcü gibi diyip bi tırsmıştım😂meğersem doktor bey gözleri nerde falan diye anlayahım siye yapmış ne gerek varsa😂
Melikemercimek 2bebe1gebe ay çok güldüm ya 🤣🤣🤣🤣 Allah iyiliğini versin o doktorun sanki bulmaca ekindeki ünlünün ağzını yüzünü karalıyon
sherwoodTR winterwitch benim kızçemin de ultrason fotoğrafları çok korkunçtu. Hele bir muayenede eşim ekrana bakamıyordı çok korkunç görünüyor diyodu😅 ama son muayenede kızçem gülüşüyle gönlümüzü feth etti😍 🧿
Seyma0323 Canpolat Massalah ne güzel poz vermiş bebişş😍🥰 bir sakincasi yoksa bisey sorabilirmiyim cnm ayni böyle 3d veya 4d 18haftalık civariyken resmin varmi? Banada dun doktor verdi ama burnu sanki cok kucuk kafaya baya taktim :(