Hazniyee gecmiş olsun kuzum herseyde vardır Bi hayır ben 10 önce 23+2 de erken doğum yaptım ikizlerime suyum ve acılmam vardı 10 gün oğlum 13 gün kızım yaşadı cok umutluydum hayata tutunucaklar diye nasip olmadı ama 😞 ikiside meleğim oldular herşey de vardır Bi hayır kuzum benim de içim yanıyor ama nasip olmaddımmı olmuyor verende Rabbim alanda Rabbim alıyorsa vardır Bi bildiği belki sağlıklı olmayacaktılar bilemeyiz 😞 suan cok şükür tekrar hamileyim buda ikizdi biri düştü biri duruyor 21 haftalık olduk suyumuz azalmış biraz imtihanlardan geciyoruz kuzum Rabbim imtihanımız kolay eylesin inşallah sıkma canını desem ee boş ama bekle kuzum Rabbim en hayırlısını vakti geldiğinde verecektir dua et Rabbime sığın 🤲🏻 Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻 bide kuzum kan pırtılaşma sorunu olanlarda bebek gelişmeyi kalbi duruyor sana kan sulandırıcı iğne veriler mi ben bu gebeliğimde doğuma kadar kullanıcam nasip olursa doktorum verdi 4 aya kadar göbekten vurdum suan koldan vuruyorum eger verilmediyse doktorunla konus Bi kuzum birdaha ki gebeliğin için başlanır