Feridece28 Missfussyy 400 detaylı, 200 giriş ücreti tahlil felan olunca değişiyor ama sağlık ocağında felan da yaptırabiliyorsun kabul ediyor
Deletedmom83940 Missfussyy onu biliyorum canım temmuzda zam gelecek dediler de acaba adaya da gelecek mi en son 29 haziran da gittim bende
Missfussyy Deletedmom83940 hmm anladım zam gelecekte ne bileyim yani daha geçen geldi zaten abartıyorlar iyice
Deletedmom83940 Missfussyy valla 14. haftama giricem artık aramıyorum devletten randevu 😂 evet daha geçende geldi ama yılda iki kere geliyormuş zam sen benden önce gidersin zam geldiyse haber ver
Missfussyy Deletedmom83940 ya şundan dolayı her şey aşırı pahalı sanırsam doğumdan da 7 istiyorlar en az ben kasımda doğuruyorum nasipse o zamana da 10 olur şu an oraya vereceğim muayeneye bebeğime bir şeyler alırım 🤔🥶🙃
Deletedmom83940 Missfussyy bana 6 demişti herkese farklı mı söylüyor 🙄 evet iyi bi doktor sorularımı cevapsız bırakmıyor
Missfussyy Deletedmom83940 benim kuzenime öyle demiş sezaryen olacak doktoru da o değil kente gidiyo size normali mi söyledi ne zaman birde