taninmayananne Kizlar selam esim alpaslan veya poyraz ismini cok istiyor. Oglum murat ismini cok istiyor bende bu isimleri begenmiyorum. Ama begendigim huzel bir isim de bulamadim napacagim yardim plsss 🥵🤣
Degisken89 taninmayananne benim eşimde alparslan istiyor.ben istemiyorum.poyraz lı rüzgarlı isimli çocuklarında hiç sakin olduklarını görmedim. Özellikle bir rüzgarımız var evde fayans bırakmadı :))
Denizpyraz taninmayananne oğlumun adı poyraz biz eşimle ortak karar verip koymuştuk ismini. Ikinciye hamileyim kızım olacak eğer oglum olsaydı yamaç koyacaktık 💙
haklisinesracim taninmayananne oğlana isim de zor kıyafet de zor oğlanı büyütmek de zor. Zor valla zor
Aselkosunannesi Biz aren düşünüyoruz. Birden fazla anlamı varmış bir anlamı da gösterişli yakışıklı erkek demekmiş
taninmayananne Degisken89 bizde yapisal olarak cok hareketliyiz. Kucukken bende oyleydim suan daoglumda oyle dogacak ogluma da masallah cok hareketli diyor doktorlar 🤣 bide boyle bir isim koyarsak daha da tutamayiz heralde🤣🤣
Merveofs Valla benim de kızıma istemediğim bir ismi eşim koydu diğer ismi sen seç dedi hiç vazgeçmedi de mecbur kabul ettim. Öyle yapabilirsiniz yani bir onların istediği bir de sizin istediğiniz bir isim.. Alparslan , Alperen falan güzel isimler ama 😊
taninmayananne Merveofs alparslani istemiyorum chnku esimin eski sevgilisinin oglu, hemde akrabayiz. Alperen de eltimin oglunun adi isim soy isim ayni oluyor o yuzden istemiyoruz.
Merveofs taninmayananne ortakta buluşmak zor oluyor iki taraf farklı şey isteyince yaa çok iyi biliyorum, anlıyorum malesef seni 🙄
Merinosunannesii taninmayananne aaaaa ne varmış Murat isminde kocamın ismi😂😂 Poyraz güzel ama çok yaramaz oluyorlar Doruk çok hoşuma gidiyor o da aynı şekilde yaramaz oluyorlar geneli Aren Deniz Karan Koray Alaz💙 Arel Deha Demir
Kadifeligelin Okukda duydugum isimler yazayim dedim.Isim cocukta gercekten sirayet ediyor.Isim koymak cok onemli.ruzgar ates poyraz kuzey gibi isimler hareketli oluyor