Melikerim 8 haftalık hamileyim 3 gündür geçmeyen istifra ve ishal şikayeti yaşıyorum 2 gün önce hastanede 2 serum aldımm soda,muz her yöntemi deniyorum amaa düzelmiyor hatta hiç bişey yiyemiyorum yediğimi içtiğimi direk çıkarıyorum varmı başına gelen ???
doganursezmag Melikerim ishal halini bende yaşadım aferdersn daha wc den kalkmadan oturuyodum o derece. Doktora gitmedim hormonların bağırsaklardaki etkisi olarak düşündüm sadece kaybettiğim sıvıyı yerine koymal için bol bol su içtim ama bende istifra yoktu
Mlkplt Melikerim canım bende de vardı ishal sonralarda geçti ama istiğfar etmem 5. Ayima kadar devam etti😑 ve ne yediysem hiç faydası olmuyordu mecbur çektim yani
Gizem51 Melikerim 16 haftaya kadar cektim serumla beslendim hicbiri ise yaramadi.leblemi muz nohut cubuk kraker tost bosaydi yedim daha fazla cikardim serum aldim 3 gun idare etti
Buseeozd Melikerim ben 11 - 12 haftalıkken yasamıstım. Enfeksiyon cıktı. Mutlaka doktora gidip baktırın
Selim_Alparslan Canım patates haşlaması leblebi muz ye bol bol su iç ve doktoruna haber et ishal önemli