Grayworldinsideme Kızlar bu haftadan sonra kaç kilo aldınız? Çok kilo aldım ve korkudan tartılmıyorum.Kollarım kalınlaştı o yüzden ödem değil bunlar kilo diye düşünüyorum. 4 haftada max kaç kilo alınır. aceba? Çatlağım da henüz oluşmadı
Zeyneponur Grayworldinsideme bende 30 haftamdan sonra aşırı iştahsızlık oluştu keske istahim olsa bebekde belkide ben jstahsizim diye kilo alamiyor olabilir keske istahim artsa
annesinin_beybisi Grayworldinsideme 30+3 üm korkumdan tartiya cikamiyorum çünkü alsam da yemeden duramıyorum bosuna moralim bozuluyo. en son 8 kilo almistim ve cok kilolu bir insanım toplamda en fazla 9 kilo almam gerekiyordu gebelik boyunca doktor öyle demisti.
Grayworldinsideme Zeyneponur sevdiğiniz şeyleri zorla da olsa yemeye çalışın. İllaki canınızın çekeceği şeyler vardır deneyerek bulmaya çalılın
Zeyneponur Grayworldinsideme inanın yok çok değişik oldum 36. Haftamdayim suan herkes diyir asiri yiyorsundur falan aksine zayıfladım mide bulantisida cabasi
Grayworldinsideme Zeyneponur bebek mideye baskı yaptığı için muhtemelen. Pozisyon değiştirince belki rahatlarsınız
annesinin_beybisi Zeyneponur keske benim de iştahım olmasa sürekli yemek yiyorum kilodan yerimden kalmayacagim son ayimda diye korkuyorum
Grayworldinsideme annesinin_beybisi ben kilolu hamile kalmadım ama çok kilo aldım rüylarıma giriyor. Korkudan tartılmıyorum ben de😪
Zeyneponur Grayworldinsideme 17 kilo aldim hamileligim boyunca 47 kiloydum hamile oldugumu ogrendigimde bir anda 64 oldum 28 haftaya kadar 28 den sonra hic almadim suan hala 64 kiloyum doktorum zayif oldugumu soyledi bebek kilo almis son donemde bende kilo yok
annesinin_beybisi Grayworldinsideme zayif olanlar cok kilo aliyormus diye duydum şişmanlar daha az alıyormuş vucut kendisi dengeliyormus onu
Zeyneponur annesinin_beybisi dogumdan sonra verirsiniz bende 17 kilo aldim ama hic belli etmiyirum ödem çünkü ellerim ayaklarim bacaklarim balon gibi
Grayworldinsideme annesinin_beybisi ben de öyle duydum ama bilmiyotum. Forumda bakıyorum herkes çok az kilo almış. Ben de aşırı yemiyorum ama alıyorum sürekli
annesinin_beybisi Zeyneponur inslalah veririm zaten bu 8 kiloyu bulantilardan vermiştim aynı 8 kiloyu geri aldım yani ektra almadim ama daha 10 hafta var kim bilir kax alicam
Zeyneponur Grayworldinsideme bebek iste ben kilo alirken iyi aldi simdi ben istahsizim oda 2 haftada 200 grm ancak aliyor
Zeyneponur annesinin_beybisi düşünmeyin cok benim arkadasim 25 kilo aldi simdi eridi resmen uykusuzluk faln yipratti
Grayworldinsideme Zeyneponur inşallah ben de kokay veririm doğumdan sonra. Kıyafetlerim hep küçük beden. İnşallah çöp olmazlar😂❤️
Grayworldinsideme Zeyneponur o zaman bebeğe kilo aldıran şeyleri en azından zorla yiyeceksiniz. Ben mesela yoğurt yulaf ceviz hurma karışımı yapıyordum.bebeğim iyi kilo almıştı o haftalarda. Bir de burdan duyfuğum kaşar peyniri ve muz