Ecceee ztrkk ben de eşime sorsam muhtemelen gerçeği söylemeyecektir 😂 çünkü herşeye ağlıyorum zahagagf😂😂😂
Ecceee BeyzaF umarım, hormonlardan kaynaklanıyordur belki de yani öyle umuyorum 😂 bu koku kalıcı olursa ne yaparım bilemiyorum, genital bölgemin etrafına da roll on sürmeye başlayabilirim son çare 😩
BeyzaF Ecceee umarım dediğiniz gibidir 🙄 buna rollonun fayda edeceğini düşünmüyorum daha farklı çözümler üretmeliyiz maalesef 😅
Imgesel_1905 Bendede havaların ısınmasıyla başladı. Ne kadar duş alsan deodorant kullansda o kokuyu alıyorum. Genital bölgede koku yok, hatta sadece sağ koltuk altım soğan gibi kokuyor, soldada bişey yok. Artık psikolojik olduğunu düşünüyorum
Sarahh Ecceee koltuk altlarımda farklılık yok yani hiç ter kokusu almadım ama genital bölgede evet oluyor kol altımdansa o bölge daha çok terliyor
Mavidunyamm Ecceee Bende 27+6 yım. Sıcak bir şehirde yaşıyorum onun ve hamileliğin etkisiyle çok terliyorum. Hamile değilken ter kokusunu geç bir damla terlemezdim bile ama şimdi oturdugum yerden terliyorum ve pis kokuyorum 😭
Ecceee BeyzaF karbonat limon önermişler, ben deneyeceğim ama genital bölgeye doğumdan sonra denerim artık şimdi riske atamam 😂
Zynpbr00 Ecceee Duş aldıktan sonra koltuk altınızı kurulayın. Tuvalet kağıdına biraz karbonat döküp sürün koltuk altınıza. Ben etkisini deneyerek gordüm kesinlikle deneyin. Terliyorsun ama ter kokusu bitiyor bir süre. Bir kaç duşta bir tekrarlayın:)
Se19 Ecceee yani öneren oldu mu bilmiyorum ama çaresi şu ki, karbonat limon🤩 limonu ikiye bölün başka bir kaba da karbonat dökün. Duştayken limona karbonatı bulayıp bulayıp koltuk altlarınıza sürtün. Limonun suyu bitene kadar…. Kokunun gittiğine inanamayacaksınız…. Her banyodan sonra yapmaya çalışın. İlk seferde bile koku gider. 2-3 seferde bi daha teriniz kokmaz. Çünkü kokuyu yapan koltuk altındaki bakteriler. Onları öldürmeninde en basit yolu karbonat limon. Bana dua edeceksiniz. İlk denemenizde lütfen sonucu buraya yazın (lütfen dememişken sadece karbonat değil limon ile birlikte yapın)
Seymaben Ecceee benimde oyle🥲dogurdum hala oyle esim bile farketti onceden bukadar terlemezdin diyor 😅
Kaya13 Ecceee koltuk altı için rexonanın shower clean olan roll on unu tavsiye edebilirim fiyatı pahalı ama en azından ciddi anlamda ter kokusunu engelliyor terleme oluyor ama su gibi kokmuyor.. genital bölge içinde daha fazla çamaşır değiştirmekten başka çaremiz yok 🤷🏼♀️ yaz günü maalesef ki bizi daha çok etkiliyor sıcaklar
zehraduman Ecceee bende aynı durumdayım eşime falan soruyorum ter kokuyor muyum diye hayır kokmuyorsun diyo ama bana öyle pis geliyor ki o koku dediğiniz gibi sürekli duş alıyorum roll on deodorant ne kullanırsam kullanayım hep geliyor o koku. Gebelikte hormonlardan dolayı yer kokusu değişirmiş ama bir de koku hassasiyeti oluyor ya hamilelikte ondan belki bize öyle geliyordur
Melson20 Ecceee Deotak kullanin, erkek kardeslerimin, esimin bile ter koku sorununu cozdu. Esim iscilerine de aldi artik ter kokusundan ölmüyorlar 🤪
Sahranr Ecceee bende kokmazdim hamile olduğumdan beri ter kokmaya başladım benim normalde terim bile kokmaz koltuk altim bile kokmaya başladı özel bölgede aynı şekilde hatta göbek bölgemde tüy yokken tüy bile çıktı hamilelik hormonlari işte hızlı hızlı değişime giriyoruz yapcak birşey yok maalesef 🤦
Anneliff Ecceee valla bende ter kokusu ne bilmezdim ama herkesin ayni sanirim deotak kullaniyorum belki zararli ama terlesemde kokmuyor en azindan