Eslemim34 39+4 haftalığım salı günü özele gidicm ilk defa o doktora gidicm ve orda doğum yapmak istiyorum açılmam hiç yok bebeğim baş gelişi ama kanala daha girmemş sancım da hiç olmuyor 40 haftalık olunca suni sancı istesem yapar mı doktor sizce?
Gorkeminannesi Eslemim34 ilk gebelikte doktorum son gun 40+5 daha fazla beklemeye gerek yok demisti ve suni sanci verildi o gun
Edahoso Eslemim34 ben de devlete gidiyorum 40 haftayız pazartesi tekrar gideceğim bakalım suni falan bişey diyecekler mi🤷🏻♀️😂
Afra_123 Eslemim34 egzersiz deneseniz kanala girmesi ve açılma olması için. Baya işe yarıyor diye duydum .
Mavisperi Eslemim34 söyle söyleyim ablam suan 39+5 pazartesi 40 olacak o zaman kadar eğer ki bebek kendi isteğiyle gelmezse suni sancı verilecek özele gidiyor doktoru bayram ben yokum ha 40 ha 41 hiç fark etmez demis zaten ilk bebegide suni savcıyla doğmuştu onun bayramda doktorlar olmadığı için kabul edilebilir diye dusunuyorum
Annecik02 Gorkeminannesi bu konuda çok endişeliyim kakasını yapar mı ki korkusu sarmadı deil bende 39+2 yim
Gorkeminannesi Eslemim34 benim geceden sancim baslamisti zaten düzenli olarak ve sancidan uyuyamamistim sabah hastaneye gittiğimde kontrolde suyun da gelmeye baslamis bir iki santim acilma var dedi hızlandırmak için suni sanci takıldı dört saatte 6-7 santime kadar çıktı acilma cok az kalmıştı ama bazi ters giden şeyler oldu o yuzden sezaryene alindim
Gorkeminannesi Annecik02 benimki o zamana kadar yapmadi ama suni sanci benimle beraber onu da bi hayli yormuş ve doguma girmeye yarim saat kala yapti🤦🏻♀️ doktor kakayi icimden bosaltti falan denemeye degerdi ben yine pişman değilim normali denediğim icin ama tabi hastane yeterliliği ve doktor tecrübesi cok onemli benim doktorum da cok iyiydi belki de onun sayesinde kurtulduk diye düşünüyorum çünkü kalp atışları da zayıflamaya baslamisti butun dogumhaneyi ayağa kaldırdı bizim icin
Edaaaa1412 Annecik02 bizde 39+2 yüz hiç bi belirtiniz var mı en son gittiğimde 1 cm açılmam vardı sadece
Annecik02 Gorkeminannesi işte bende o durumdan çok korkuyorum Allah korusun kakasını yutup yoğun bakım da kalan bebekler var🥺
Eslemim34 Mavisperi Benmkinin geleceği yok o yüzden 40 olunca suni istiyorum doktor beni de ilk defa görcek o yüzden bekletir mi diye düşündüm 🤷♀️
Marazin_annesi Eslemim34 benim suyum geldiginde 2 cmle yattım hastaneye suni sancı verildi… Sancın olmayınca mecbur suni sancı veriyolar egerki devlette dogum yapacaksan…Devlet kolay kolay sezeryan yapmıo hatta hiç yapmıyo biliyorum
Eslemim34 Marazin_annesi Özel de yapıcam ilk defa doktor beni görcek 40 haftalık olmuş olucam inşallah suni sancı işin yatış verir
Marazin_annesi Eslemim34 vallaha ozel kesmeye yer arıo ben başta söylim bide ilk hamileliğin sakın sezeryan olma normal doğumu bekle sagligın açısından… Sağlık dedigimde normal doğumda tüm pisliğini atıyosun ama sezeryan da öyle degil insallh normal dogum yaptrrlar
Eslemim34 Deryak52 Neden suni vermez mi☹️ Diğer gittiğim özel hastahane suni vermek istedi 40. Hafta da ama oranın fiyatı yüksek başka hastahane gidicm oda özel o yüzden 40. Hafta da orda suni almak istiyorum
Deryak52 Eslemim34 Bende özele gidecektim 10bin olmuş sezeryan normel doğum 6500 bende devlette yapcam bilmiyorum arkadaşım 42 kadar bekledi gelmedi özele gitti sezeryana aldılar devlette öyle sanciyi bekletiyor bebek donduyse donmediyse tehlikeliyse sezeryan yapıyor
Deryak52 Eslemim34 Benim bebek dönmedi günüme birhafta var pazartesi hastaneye gtcm bakalım ne dicek donduyse bekle der sancıyı
Nistik Deryak52 Benimde donmemis ama bu saatten sonra donmesi imkansiz degilmi ya sizin doktor ne dedi benimki 40h4g