Muzlupuding 16 haftalık gebeyim. Kimileri alışveriş için erken derken bazı arkadaşlarım ise sürekli zam geliyo temel ihtiyaçlarını şimdiden al son aylarda ağırlaşırsın diyor , sizce ne yapmalıyım tecrübeli annelerim sevgili dostlarım 😅
sumelegi Muzlupuding fiyat açısından düşünürsen evet alabilirsin. Ama onun dışınca aceleye gerek yok ben 35. Haftada aldım. Artık çoğu şey ünternetten alınıyor. 2-3 güne geliyor👍
HilalEyce Muzlupuding ben erkenden aldım 30 haftalık olduk iyi ki de almışız eğer hepsini bir gün de almayacaksaniz başlayın bence yıkama ütüleme bazen eksik çıkıyor derken ancak tamamlanıyor.
Srdm Muzlupuding 20 haftalıgım 12 haftadan beri alıyorum biseyler özellikle büyük parçalardan başladım 2 hafra önce aldıgım bebek arabası bile 700-800 lira artmış durumda şu an. Bence başla canım 😀
Ozlm0916 Muzlupuding bence şimdiden başla kuzum biz cinsiyetini ögrenince yavaştan başladık 17 haftalıkken eksikler bitmiyor onları tamamlaman zaman alıyor agırlaşınca bişey yapası gelmiyor insanın ben 24 haftalıkken kıyafetlerini aldık 28 haftalikken hastane cantamizi hazirladik simdi 35+1 olduk baya agirlastik cidden yataktan kalkasim gelmiyor kendimi zorluyorum
Pyrz_07 Muzlupuding ben 12 haftalıkken başlamıştım şuan herşeyi hazır birden olmuyor 35 haftalık olduğum halde bu zamana kadar hep bi eksik çıktı ıvır zıvır o kadar çok şey var ki bi yerden başlayın almaya
HSena38 Muzlupuding cinsiyeti net öğrenmeyi bekliyorum tabi bu arada temel ihtiyaç araştırması yapıyorum uygun fiyatlı ikisinede olacak şeylerden alıyor kenara koyuyorum 🙊 Fiyatların ne olacağı meçhul o yüzden almak gerek bence 🌸😊
Gulpoyraz Muzlupuding basla canim ilk bebekse alinacak cok sey var deterjan sampuan bebek yagi puset vb seyler alinabilir