fikroyenurbayindir Kızlar ben küvet seti almak istiyorum katlanabilir olanlar nasıl sizce kullanışlı mi yoksa diğer türlerden mi almalıyım bana yardımcı olur musunuz 🙏👶
tarcinnnn fikroyenurbayindir çevremdeki herkes katlanabilir önerdi, o yüzden katlanır aldım. Saklaması vs çok daha kolay diğer büyükleri nereye koyacağım 🫢
MDeniz42 fikroyenurbayindir canım katlanabilir olanının en güzel yani yer kaplamaması fakat kötü yanları içerisi normal küvetlere göre daha küçük ve katlanıp açtığımız için yanındaki lastik kısımları hasar görüyor. Bende ikisi de var eski usul daha kullanışlı bana göre
Derya fikroyenurbayindir Kesinlikle katlanabilir küvet olur acayip rahat bir yer bakımından asla zorlanmıyorum daha kullanışlı zaten
fikroyenurbayindir Katlanır küvetin o katlanır olan kısmı kolay bı şekilde mi kapanıyor şey düşünüyorum şimdi bebeği yıkarken kapanma ihtimali falan var mı
toffeenut fikroyenurbayindir küvet değil de kovası lak diye katlandı birkaç defa😬 küvetin sanmıyorum kapanacağını ki kızım 9 aylık bayağı kenarlarına yükleniyor hiç gelmedi başımıza öyle bir şey.
EceKB fikroyenurbayindir internette daha uygundu ama e bebekte de var. Icınde su ve bebek varken kapanması ımkansız sızın güc uygulamanız gerekir😀 endişe etmeyin
Pyrz_07 fikroyenurbayindir çevremde kullanan çok kişi vardı bende katlanır küvet aldım yer kaplamıyor bebeğimin dolabının üstüne koyuyorum yer açısından çok iyi
miroski_22 fikroyenurbayindir babyjemin katlanır küvet setini aldık biz canım henüz bebegim doğmadı kullanma imkanım olmadı ama saklama açısından büyük kolaylık yer kaplamadigi icin
Kaahvelii fikroyenurbayindir Bence normal modeller daha kullanışlı her türlü iş görüyor bazen sepet bazen havuz bazen oyun alanı bir çok şey oğlum 2.5 yaşında içinde suyla halen oynar şuan kendi içinden kalkabikiyor yanlardan tutunup katlanırım bu şekilde sıkıntı olur mu bilmiyorum ama bence eski modelde alsan pişman olmassın
Deletedmom987 Bimden katlanabilir küvet seti aldım henüz kullanmadık bebegim doğmadı ama güzel görünüyor