Deniz006 Kizlar ücretli icretsiz farketmez. Başka hangi test var karından şu aldırmak dışında. Ve ankarada nere yapiyor. Fiyati dahil yazarmisinjz. 2li test temiz 3 lu test down sendromu riski var denildi.
Huriye1996 Deniz006 fetal dna var 3000 4000 arasi dedi dr. Kan yurt dışına gidiyormuş sadece 5 hastalığı tarıyormuş
benimmdunyamm Deniz006 genelde 3 lu dortluler hep riskli çıkıyor ikili temiz çıktıysa ucluye gerek bile yoktu aslında bana doktorum yaptırmadı detaylıya gir dedi bence detayli ultrason bekle eğer ki oradada bir olası durum çıkarsa fetal dna yaptır
Deniz-35 Fetal dna diye bisey duymustum yurt disinda bakiliyo biraz ücreti fazla ama arastirin istiyorsanız
Deniz006 benimmdunyamm pazartesi detaylıca gireceğim inşallah bisey çıkmaz. Herkes öyle söylüyor ya hatta 3luyu istemiyormuş çoğu doktor benimki 3 lu riskli çıktı direk amniyosentez dedi. Dörtlü istemedi fetal dna istemedi sadece amniyosentez istedi. Riskli bir işlem olduğu için yaptırmak istemedim
Aslikcbs Fetal dna testi var ücretleri 3 ile 6 bin arasında değişiyor. Doğruluk oranı yüzde 99. Gebeliğin 10. Haftasından sonra yapılıyor. Sizden kan örneği alınıp yurt dışına gönderiliyor.
benimmdunyamm Deniz006 bence bir sıkıntı yoktur güzel bir perinatoloji uzmanı bul git için rahat eder