Pinpirikanne Sybell bnde 30 haftdaym yikamayi düşünüyorum ama kokar toz olur gene diye düşündüm cantayinin icinde bsey olmaz dmi canm bugünlerde yıkayıp bayramdan sonra çantamı hazirlym dym
Deletedmom_7 Pinpirikanne çantanın içinde bir şey olmaz toz olur diye endişeniz varsa hurç alın fermuarlı büyüklerden valla çok rahat ettim iki tane büyük aldım katladım katladım koydum takımlarını da astim çok güzel oldu.
YBusraS aksel1045 Vala geçen sene de sıcaktı manisa ama en azından hamile olmadığım için evden çıkabiliyordum şuan giyinip evden çıkmak ölüm gibi sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah unuturuz bunları 😍
Deletedmom_7 Seraysss benim 29+2 haftalık 15 eylüle denk geliyor. Son adet tarihine göre öyle. Ama sağlık ocağında 15 gün erken de gelebilir belli olmaz dedi. Öyle de olursa Eylül başı.. Yani bebek kendi karar verecek eylülün ilk veya ikinci haftası doğar 😂
gulnihal__ Deletedmom_7 29+1 istanbulda cok sicak ya riskim olmaza memlekete gidicem nasi dayancaz bilmiyorum bide ilk gebelik olunca hastalik gibi bisey ama hamd olsun yinede 😊😏
Deletedmom_7 gulnihal__ benim memlekette dolu yağıyor keşke imkan olsa da bende gidebilsem. İmkan olsa da gidemem çok uzak 😬
Selcanmeral Deletedmom_7 Buca kadın doğum hastanesini düşünüyorum özel fiyatları ağır geliyor malesef peki siz nerde düşünüyorsunuz
Deletedmom_7 Selcanmeral bende aynı sizin gibi düşünüyorum devlette yapacağım doğumu. Yeşilyurt devlet hastanesine gidiyorum bende.
hemsreanne vesilece ben 32 den sonra devam etmeyi düşünüyorum izinlerimi aktarmak için siz hemen ayrılacak mısınız ücretsiz izin falan mı düşünüyorsunuz?
vesilece hemsreanne ben artık dayanamıyorum canım evet ücretli izin bitince rapor ve ücretsiz izinleri denicem
Selcanmeral Deletedmom_7 hangi doktora gidiyorsunuz ve memnunmusunuz ben 1 kere gittim fakat ultrason fotoğrafı vermediler o yüzden birdaha gitmedim
hemsreanne vesilece bende şimdiye kadar devam ederim ya 37ye kadar nolacak diyordum ama şimdi 35 te mi ayrılsam diye düşünüyorum ağırlaştım ve çok sıcak
Twinmommm Deletedmom_7 Bende 28+1 ikiz gebeyim bu hafta kıyafetlerini yıkayayım diyorum bende sonra zorlanır yapamam diye acaba erken mi olur. Uyku setlerinide yıkıyorum poşetleyip dolaplarına koyacağım
Deletedmom_7 Twinmommm Vallahi ben 29 haftalığım tek gebelik olmama rağmen başladım Bence erken değil Bir de sizin ikiz gebelik sizin eşyalarınız eminim benden daha çoktur Bence yıkamanızı tavsiye ederim
Deletedmom_7 Muallime_97 aynı şeyleri yaşıyorum birebir ayak altında yanma artı bir de ayak altında ağrı da oluyor
Bebegim6636 Benim gecelerim zor 24 haftalık oldu resmen ateş 🔥 basıyor ölüyorum artı hep tuvaleteyim.🤧🤧🤧sinirim bozuldu uyku yok sabah nasıl geçiyor bilmiyorum ama gece tam kâbus gibi 😩😩😩sırt ağrısı bel fıtığı sorunu bacaklarım tasimiyor
Deletedmom_7 Bebegim6636 bel fıtığı olanların daha zor geçiyor benim de Bel fıtığım var çok kötü ya yürümek ayakta durmak ölüm gibi ya artık
Arzuayaz 27 haftadan selam👋 Bel ağrıları,kasılmalar karında toplanma,rahime baskı,ayaklarda yanma,gece uykusuzluklari cok hareketliyiz birde üstüne sıcak 🤰😩
Twinmommm Deletedmom_7 Yani çok abartmamaya çalıştım kıyafet konusunu ama yine de var tabi ozaman bende bu hafta başlayayım en iyisi 😇 aklımda duracağına yerlerinde dursunlar 😇☺️