Acemianneee08 Bugün tam 38 haftalık olduk . 36 haftada nişan sümüksü halde gelmişti. Saat 04:00 dan beri karın ağrım var geçmedi sırtımds ağrı hissetmiyorum. Böyle olup doğumu başlayan oldu mu ?
nmtock41 Acemianneee08 38+4 de doğumum oldu , 36,37 haftalarda ağrılarım oluyordu ılık duş ile hafifliyordu 38+de aralıklı sancı ile hastaneye gittik doğum oldu sizin de doğumunuz yakın sanırım 🤭 sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏🏼
Acemianneee08 ayseenur saat 04:00 gibi başladı ama sıklığı yok gibi adet sancısı gibi kasıklarm da .sürekli WC ye gitme ihtiyacı duyuyorum . Sırtımds hala ağrı yok sabah 10 da randevum var ama sanırım o saate daha da şiddetlenir erken gidicex gibi hastaneye
Acemianneee08 nmtock41 amin inşallah 🤲 dün biraz hareketli geçti mutfak alışverişi pazar kuaför derken yoruldum . Gece yatmadan ılık bi duş aldım sabah kontrolüm var diye . 4 den beri uyutmayan ağrım var 🙈 bi yandan çok heycanlym bi yandan tedirgin Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
nmtock41 Acemianneee08 benim de doğumdan önceki günlerim çok hareketliydi hatta doğum yaptığım gün bir dünya iş yaptım tetikledi bence :)) normal mi düşünüyorsunuz ?
Acemianneee08 nmtock41 evet Allah kısmet ederse normal düşünüyoruz . Bu arada az önce yavaştan su gelmsye başladı 🙈 hafif pembe lekeli kalktm hazırlanıyorm hastaneye geçmek için 🥺
Acemianneee08 ayseenur 06.30 gibi suyla beraber nişanıö geldi . Hastaneye geldim sancılar düzenli hoca yatışımızı yaptı doğum için bekliyoruz canım sancı ve açıklığı
nmtock41 Acemianneee08 ayyy hadi sağlıcakla alın kucağınıza kolay doğumlar diliyorum cesaretli olun 🙏🏼 sakin nefesler alın ben çok yormuştum hızlı nefeslerle kendimi..