Rkytkl Çok şükür bugün bebeğimi kucağıma aldım. Yaşadığım tüm stres korku buhar olup uçtu gitti. Öncelikle 40+3 te suni sancıyla doğumum başlatıldı. Çünkü ne suyum gelmişti ne ağrım vardı ne de nişanım 😋 suni sancı hiç korktuğum gibi değilmiş 4 saat düzenli kasılmalar oldu ve plates topu çok rahat kasılmaları karşılamamı sağladı. 4 saat sonunda hiç açılmam olmadı ve bebeğin kalp atışları yavaşladı. Doktorumla aldığımız karar sonucunda 5 dakika içinde ameliyathanede buldum kendimi ☺️ Bebeğime kısa bi süre sonra kavuşacağımı düşünüp tüm korkuları bi kenara bıraktım. Belimden uyuşturdular ve sinek ısırığı kadar bir acı hissettim. Hemen uyuştu bacaklarım. Çok konforlu hissettim nedense o masada kendimi 😅 5 dakika içindede bebeğimin sesini duydum. Doktorum kordonu da ricam üzerine geç klempledi ve ten tene temasımızı da yaptık. Bebeğimi yanağıma koyduklarında sanki dünya durdu ve ben bulutlar üzerindeydim🥰 sonrası odaya çıkmam 1 saati buldu ve ama bana 5 dakika gibi geldi . Şu an aradan 6 saat geçti ve defalarca yürüdüm tuvaletimi yaptım tek gaz çıkarmak kaldı 🙈 çok hafifledim rahatladım. Darısı tüm anne adaylarımızın başına 🤰😍
Cunponannesi88 Rkytkl hayırlı olsun sezeryan sürecinde his olarak bişey hissettiniz mi en çok korktuğum şey bide sonda takılırken acıdımı
Kizilkafaa Rkytkl Kız maşallaaah, ilk ayaga kalktıgında falan zorlandın mı? Bazıları burada o kadar sezeryanı kötüledi ki, ayağa kalkamıyorum 1 hafta yürüyemedim falan diye. Senin by hikayen beni cok mutlu etti. Ameliyat esnasında ağrı sızı oldu mu peki?
Gastronomanne Rkytkl allah analı babalı büyütsün çoook geçmiş olsun ❤️ Hastaneye kahve rezene ve kayısı kompostosu götürdünüz mü acaba
Minnak-annesi_ Ay ne güzel maşallah🤲benimde 6 günüm var sezeryana uykularim çekildi o sürec nasil olucak diye🙄
Rkytkl Cunponannesi88 sonda hiç acımadı hatta gıdıkladı sezeryanda sadece uyuşma hissi bana felçlileri anımsattı orada biraz kötü hissettim onun haricinde çok acısız bir süreç bence
Rkytkl Cunponannesi88 evet çatala çıkardılar orda takıldı ama hiç acımıyo sadece kendinizi serbest bırakın kasmayın
Cunponannesi88 Rkytkl inşallah acımaz peki sezeryan sonrası ayağa kalkmak çok mu zor ağrı mı acı mı hissediliyor
Rkytkl Cunponannesi88 ilk kalkınca dimdik yürüyüp karşıya bakın aşağı bakmayın kasılma oluyor karında biraz ama iki üç adımda rahatlıyor karın. acı ya da ağrı diyemem sadece rahim geriliyor o da çok normal
Mervee3831 Rkytkl canım ya sondayı ne zaman cıkarıyorlar çarsamba günü bebeğim dönmezse bende sezeryan olucam da diğer 2 doqumum normaldi sezeryan hakkında hiç bilgim yok
Rkytkl Kizilkafaa Kizilkafaa ameliyat esnasıda hiçbir şey hissetmiyorsunuz prenses doğumu gibi 🙃 ayağa kalkma da tamamen kişinin psikolojisine bağlı. Şikayet edip sürekli ağrım var derseniz daha zor toparlanırsınız. Yan odamdaki öyleydi ve bebeğine de geçmişti o olumsuzluk. Pozitif olup şükretmeli bence insan😋
Rkytkl Mervee3831 odaya alındıktan iki saat sonraydı sanırım uyuşukluk da 5 saatte geçiyor sonrasında da tuvalete rahatlıkla gidiliyor