istanbulluanne Doktora ne zman gitsem sormayi unutuyorum kızlar. Öyle ki 7 aylik oldum düşünün hala sormadım 😀 ilk aylar 1,2 kez kullanmıştım ama sonra eşim kullanma dedi bidaha kullanmadim hic. Ama çokta lazm oluyor bence siz ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı zararlimidir acaba😔
begumge istanbulluanne canan Karatay İn hamilelik beslenmesi kitabında kullanmayın diyordu. Bu konuda bir makale aradım ama net bir şey yoktu. Kullanmadım ben.
istanbulluanne begumge Bende nette gezindim bayağı ama dediginiz gibi bsey bulamadm. En iyisi 2 ay daha sabretmek 😕
denizefe ben kullanıyrm ama onunde beklemıyorum mesela calısırken ozaman cok radyasyon yaıyormus kurdugunuz dakıka bıtmeden calısır vazıyette acmayın o anda da cok radyasyon yayımus ben yemegı sıcakken yıyorum genelde ama esım gelene kdr soguyor yada gece nobetten geldıgınde esım ıcın kullanıyrm
Kuzeyinannesielaa Ben kullanıyorum hemen hemen hergün bi zararı olacağını sanmıyorum ilk aylar kullanmadim sonra araştırdım biraz biyerde okumuştum çok fazla zarar vermedigini
istanbulluanne Kuzeyinannesielaa Ben kullanmaktan ziyade yemek ısındıktan sonra yemeye tereddüt ediyorum aslinda. Yoksa çalıştır uzaklaş ama ne biliyim 😞
desagr Benim doktorum kullanma demişti tabii uyuduğun odada telefon da bulundurma demişti ama😂😂 ama iştee malesef😂