Kumsal123m Kızlar eşimin 4 yeğeni var hepsi erkek ben 5 haftalık hamileyim benimkinde mi yüksek ihtimal erkek olur ????
Ozse54 Kumsal123m canım benim eşimin bırak aileyi sülalede 16 yıldır kız çocuğu doğmamış 😂 ama benim ki kız Allah nasip ederse 🙈
Archenemy_56 Kumsal123m nasip tabiki Allah gönlünüze göre versin bizde şöyle oldu rahmetli kayınpederim tek erkek eşim ve abisi 2 erkek kardeş kaynımın 3 oğlu olmuş benim de 2.oğlan yolda 😂😂 yani 3 nesildir bu aile kız görmüyor Bazen tek cinsiyet devam ediyor
annesinin_beybisi Kumsal123m canım eşinin erkek yeğenleriyle senin çocuğunun cinsiyetinin bir alakası yok ki . kız da olabilir erkek de ikiz de olabilir.
gulkhrmn Kumsal123m benim eşimin abisinin 2 oğlu var kendileride zaten 2 erkek bizimkide erkek olacak ya tabi var diye değil Allahtan ama benim sağ kasıgım çok agrırdı başlarda erkek sağda agrı yapar derlerdi ne kadar doğru bilmem ama bazı kişilerde oluyo
Kumsal123m Cinsiyeti babadan alıyor bebek genler tabi x y kromozom falan yalan rabbim ne isterse o olur
Nurnur000 Kumsal123m Sülalede tek kızım.Ne anne tarafında ne de baba tarafında hiç kız kuzenim yok hepsi erkek. Ama ona rağmen ben kız olmuşum. O işler çoğunluğa bakmıyor ki. Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla gelsin.🌸