Mervestark Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, bebişim 750gr. Doktora normal mi diye sormayı unutuyorum hep, kızımı görünce tüm sorular gidiyor aklımdaki 😂🥹 sizce normal mi tecrübeliler var mı cevaplarsa sevinirim 💕💗🤩
cileklicookie Mervestark canim bende 24 hafta icinde gittigimde once 570 gr dedi gelisimi geride kalmis epey zayif dedi acil seker yuklemesi falan yapti devlete gitmistim tabi özeldeki doktorumda izinde nasilsa diye kahroldim resmen 3 gun sonra icim icimi yiyince kendi doktorum izinden doner donmez gittim 678-690gr arasi dedi ne cok ne az gayet ideal haftasi ile de uyumlu cihazlar arasi cok fark oluyor dedi boyunu sormayi unuttum o telaslada :)
Hediyebilir73 Benim de ilk gebeligim. 24 . Haftamda 680 Gr çıktı. Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktor..
Mervestark cileklicookie iyi çok şükür düzelmiş, ne çok zayıf ne kilolu iyi değil zaten ortasını tutturmak önemli
cileklicookie Mervestark evet canim duzenli yumurta muz kefir yogurt kuruyemisi tüketiyorum mevsim meyvelerini kararinda yiyorum.extra bisey yapmiyorum cunku ilk gebeligimde deli gigi yemistim haddiden haddid3n oldukca fazla kim ne dediyse yedim 9 ay hem kustum hem yedim sonux 2.700 dogmustu cokta kasmamak lazik o yuzden gerekli vitaminleri alsin yeterli gözüyle bakiyorum
Mervestark cileklicookie öyle gerçekten besin değeri yüksek olan yiyecekleri yendiğimiz sürece sorun yok 💕