Elisarli 28.haftadayım kan değerim 11.6 dan 10.3 e düşmüş internetten araştırdım genelde düşüyormuş ama ferrum demir hapı kullanıyorum ona rağmen düşmüş. Bu sıralar biraz fazla çay kahve tükettim acaba o etkilemiş olabilir mi ki sizlerin nasıl
CansuDRY Elisarli Ferrum +3 değerlikli bir hap. +2 değerlikli kullanırsanız daha iyi gelir. Günaşırı kullanmama rağmen 11,6 benim. 33+3′üm.
Lahinnn Elisarli benim de dusuk 11 lerde 32. Haftadayım demır hapıını cok kullanmadım dıyebılırım ne bıleyım mıdemi hakıyor
Gulcahan Yemeklerden en az 1 saat önce kullanmanız gerek birde ilacı kullandıktan sonra en az 2 saat süt ürünleri tüketmemeniz gerekiyor çünkü kanda emilimini düşürüyor
Elisarli CansuDRY doktoruma göstereceğim bakalım sonuçları belki dediğiniz gibi başka bir ilaç birşey verir
Gezgin4592 Benimde düşük çıktı doktor bana ferrum hapını Sabah akşam iki sefer kullan dedi ve kontrole gittiğimde doğum dokrona tahlilini göster sana serum yazdırsin dedi
Ligarbawood Benim 15.7 ferrum kullanıyorum günde bir bugün randevumuz vardı ama doktora söylemeyi unuttum tahlilleri bu kadar yüksek oluşu sorun yaratır mı?