Cisoa Tahminen 9-10 haftalikken denize gitmek istiyorum ege tarafına temiz denize ama havuz riskli havuza gitmek istemiyorum siz gittiniz mi ne yaptınız
Deletedmom_12 Cisoa sikinti.olmasa da girmeye korkarim bi yakinimiz denizde acillesmiş 7 aylık ölü dogum yapti allah korusun. Ç0ok saglikli bi gebeligi olmasina rağmen.
S1907 Cisoa ben girdim 12 haftalıkken tabi sağlık sıkıntnz yoksa doktorunuz müsade ediyorsa doktorlar yüzülmesni istiyor
Liyababy Deletedmom_12 onda başka bir sorun vardırsa denizde denk gelmiştir muhtemelen. Hamilelerde yüzmek iyidir (havuz hariç )
Asil_hatun Liyababy 1 haftadır antalya dayım deniz havuz sabahtan akşama kadar yüzüyorum hicbisey olmadı çok şükür 5 aylik hamileyim hatta yüksek kaydiraklardan bile kayiyorum hiçbir sıkıntı yok bebeğim kıpır kıpır babası kızımız iyi bir yüzücü olucak bu gidişle diyo 😂😂
Cisoa S1907 12 haftaya falan denk gelse hic düsünmem ilk üc ay ya ondan dedim doktor sıkıntın yoksa gidebilirsin dedi
S1907 Cisoa gir gtsin bişey olmaz fazla kafaya takmak iyi değil,doktorum hep bişey olcağı varsa sen kendini yatağada yapıştırsan yine olur der çok doğru,o yüzden artık birazdaha rahat takılıyorum tavsiye ederim😂