yaseminarasays Adet sancısına benzer sancılarım ve bel ağrım vardı 40 haftalığım 2 saat önce gittiğimde çatı muayenesi yapıldı açılman yok sancı nstde çıkmadı dedi ama eve geldiğimden beri sancılar daha sıklaşmaya başladı nedeni nedir?
Aycatasdelen yaseminarasays cogu insanin nerdeyse sancısı ve doğumu çatı muayenesinden sonra başlıyo bu bir gerçek doğur kız sende artık dişi çıkacak bacım 🥰
La_le yaseminarasays bazı sancılar nst gözükmeye biliyor bende 39 dayım bel ve kasıklarımda ağrım var ve bebek çok haraketli iyice baskı yapıyor doktorum suyun 5 dk bir sancın kan gelmesi ve bebeğin günde 10 defa haraket etmezse gel demişti geri kalan hepsi normal ağrılar demişti oyuzden bunlar olmadan doktora gitmiyorum
yaseminarasays Aycatasdelen bu kadar yoğun değildi sancım adet sancısı gibi hafif hafif gidip geliyordu doktor doğuma hazırlanıyorsun dedi ama çatı muayenesinde zorladı biraz normalde o kadar derine baskı yapmıyorlardı muayenelerde acaba doğum başlasın diye tetiklemiş olabilir mi?
yaseminarasays La_le ben 38de gittim aynılarını söyledi sadece bugün adet sancısı gibi vardı sık sık ama bu kadar ağrılı olmuyordu çatı muayenesinde zorladı derine bilerek tetiklemiş olabilir mi 40 hafta diye doğum başlasın diye
immos yaseminarasays Çatı muayenesi kesinlikle tetikliyor başlatmak için de biraz zorlamış olabilir 40 haftaya gelmişsiniz, Allah sağlıkla Ve kolay bir doğumla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
La_le yaseminarasays ben çatı muanesini 37 de oldum 38 den beri ağrılarım var diyorum doktora normal diyor çatı muaneside hiç açım veya zorlama olmadı bende hatta aanlamadim bile diyebilirim